Dacian Cioloș, pus la zid de PNL: „Trebuia să aibă răspunsul la următoarea întrebare…”. Afirmațiile președintelui USR care l-au deranjat pe Florin Cîțu (VIDEO)

Dacian Cioloș, pus la zid de PNL: „Trebuia să aibă răspunsul la următoarea întrebare.... Afirmațiile președintelui USR care l-au deranjat pe Florin Cîțu (VIDEO)
Dacian Cioloș, alături de Florin Cîțu, 2021

Continuă scandalul pe scena politică din România. Întâlnirea dintre Dacian Cioloș, Florin Cîțu și Kelemen Hunor nu a avut succes pentru USR, iar miercuri seara, propunerea de premier a lui Klaus Iohannis a primit noi reproșuri din partea național-liberalilor.

PNL încă poartă pică celor de la USR, pentru că a votat moțiunea de cenzură anti-Cîțu. Senatoarea Alina Gorghiu susține faptul că Dacian Cioloș trebuia să ofere niște explicații astăzi, în cadrul întâlnirii cu premierul demis.

„E firesc ca discuțiile purtate astăzi să nu fi produs vreun rezultat imediat, pentru că s-au purtat cu reținere, pentru că da, există o lipsă pregnantă de încredere între cele trei partide, justificată din punctul de vedere a liberalilor.

Când a ajuns astăzi la întâlnire, domnul Cioloș trebuia să aibă răspunsul la întrebarea ‘de ce consideră astăzi PNL-ul un foarte bun partener, iar în urmă cu o săptămână eram nefrecventabili, acel partid care trebuia dat jos de la guvernare?'”, a declarat Gorghiu, pentru B1 TV.

Alina Gorghiu (PNL): „Dacian Cioloș ne-a spus în felul următor…”

Astăzi, Dacian Cioloș a avut un discurs mai degrabă belicos, ceea ce i-a deranjat pe național-liberali, potrivit Alinei Gorghiu.

„Ca atare, astăzi ați fost martorii unui dialog instituțional între partidele care au format până de curând coaliția aflată la guvernare. Cred că era important să auzim ce vrea să ne spună domnul Dacian Cioloș. El ne-a spus în felul următor: ‘Am avut un vot record la o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu’ (…) 

Vineri vom lua decizia dacă vom susține un guvern cu Dacian Cioloș premier sau nu. Va fi o decizie rațională, pragmatică, ce va ține cont de următorul lucru: ne dorim un guvern stabil, care să aibă puteri depline, dar care să fie capabil să guverneze, nu mai vrem experimente care să fie făcute cu parteneri care nu sunt de nădejde”, a mai transmis Alina Gorghiu, pentru B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
18:20 - CNCAV: 150.639 de persoane vaccinate anti-COVID în ultima zi. 111.033 au primit prima doză
18:15 - Mirel Joacă-Bine, ucis în timpul unui jaf în Italia. Românul devenit celebru pentru numele său a fost împușcat mortal de proprietarul magazinului pe care îl jefuia
18:05 - Andreea Marin, criticată de Cătălin Botezatu: „Trebuie să fie atentă la cine îi face ținuta”
18:01 - Florin Cîțu: PNL a făcut o concesie, PSD și USR au rămas pe poziții. E important ca românii să știe acest lucru, să vedem dacă aceste partide chiar vor să rezolve criza sau nu (VIDEO)
17:57 - Economist: Rata inflației ar putea crește la 10% în 2021. Perspective sumbre pentru 2022
17:51 - Premierul desemnat propune un armistițiu pe scena politică. Nicolae Ciucă: Este soluția pentru ieșirea din această criză / A doua încercare de formare a Guvernului se lovește de un blocaj sever
17:36 - Adriana Trandafir nu mai rezistă presiunii de la Asia Express. Concurenta nu se oprește din plâns
17:35 - Florin Cîțu: PSD și USR trebuie să facă și fapte / Un armistițiu nu se face între prieteni, ci între inamici. Dacă fiecare partid vrea să își vadă interesul electoral, nu vom ajunge la o concluzie (VIDEO)
17:24 - Mitică Dragomir, scandal în direct, cu un jurnalist: „Bă nenorocitule, bă nesimțitule!”
17:24 - UE sprijină Republica Moldova pentru a face față în problema aprovizionării cu gaze. Ursula von der Leyen: Experții noștri sunt pe teren pentru a ajuta la rezolvarea situației