Disperați după imagine: Politicienii s-au înghesuit să taie panglica la inaugurarea unei grădinițe din comuna Crasna

Disperați după imagine: Politicienii s-au înghesuit să taie panglica la inaugurarea unei grădinițe din comuna Crasna
Politicieni, înghesuiți să taie panglica la inaugurarea unei grădinițe. Foto: Kraszna Crasna/ Facebook

Mai mulți politicieni s-au înghesuit să taie panglica la inaugurarea unei grădinițe din comuna Crasna, județul Sălaj. La eveniment a participat inclusiv vicepremierul Kelemen Hunor, liderul UDMR.

Au mai venit cei trei primari în timpul cărora s-au făcut lucrările, prefectul de Sălaj, consilieri locali și județeni și alți lideri UDMR din județ.

Începerea școlii, prilej ca politicienii să-și facă imagine

Luni s-a deschis noul an școlar, festivități fiind organizate de data aceasta, după doi ani de pauză din cauza pandemiei de coronavirus. A fost prilej numai bun pentru politicieni pentru a-și face campanie.

Sistemul de învățământ e în continuare cronic subfinanțat, multe școli având încă toalete în curte, profesorii sunt prost plătiți, iar programa școlară nu e actualizată vremurilor noastre, dar asta nu i-a împiedicat pe politicieni să le vorbească elevilor despre cât de importantă consideră ei că este educația.

Printre cei care au vorbit s-au numărat președintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă și ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.. George Simion, liderul AUR, a vrut și el să vorbească la festivitatea de la Liceul ”Gheorghe Lazăr” din București, dar a fost huiduit de elevi.

Cu toții au fost criticați de președintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac.

„În loc să acordăm bani pentru a crește o generație de români capabili să facă față tuturor provocărilor, noi împrumutăm zeci de miliarde pentru a mulțimi cohorta de baronet local care face orice, dar uită tot timpul de școala”, a susținut Tomac.

Urmăriți B1TV.ro și pe