Florin Cîțu, mesaj pentru USR-PLUS: De luni voi fi președintele PNL, iar negocierile se vor purta cu mine / Nu îi roagă nimeni să vină la guvernare (VIDEO)

Florin Cîțu, mesaj pentru USR-PLUS: De luni voi fi președintele PNL, iar negocierile se vor purta cu mine / Nu îi roagă nimeni să vină la guvernare (VIDEO)

Florin Cîțu este optimist cu privire la victoria de la alegerile interne pentru funcția de lider al Partidului Național Liberal. Actualul premier este convins că va câștiga alegerile din 25 septembrie și le transmite celor de la USR-PLUS, care susțin că nu vor mai face parte dintr-un guvern în care el să fie premier, că va conduce negocierile din coaliție.

De sâmbătă, dar de luni, voi fi președintele Partidului Național Liberal și vom discuta altfel. Ceea ce trebuie să înțeleagă cei de la USR este: cu mine vor discuta de luni și nu îi roagă nimeni să vină la guvernare”, a precizat Florin Cîțu, la Dosar de politician cu Silviu Mănăstire.

Florin Cîțu: Nu îi roagă nimeni să vină la guvernare

Premierul a ținut să precizeze faptul că își dorește ca această coaliție să meargă mai departe, fiind cea mai bună soluție pe care o vede, dar admite că nimeni nu va ruga USR-PLUS să vină la guvernare.

Am văzut în această perioadă cum imaginea PNL a fost terfelită, cu ajutorul contracandidatului meu care a încercat să se folosească de USR în lupta cu mine: cu moțiune de cenzură etc. Eu vă spun că de luni, lucrurile se schimbă.

Eu vreau să meargă mai departe în această coaliție. Pentru mine este cea mai bună soluție, dar nu ne rugăm de nimeni. PNL nu se roagă de nimeni. Eu sunt garantul reformelor din planul de guvernare și vor merge mai departe așa cum am spus, cu sau fără partenerii noștri. De preferat ar fi cu ei, dar dacă nu, românii nu vor suferi”, a declarat Florin Cîțu, la Dosar de politician cu Silviu Mănăstire, pe B1 TV.

Premierul Florin Cîțu cere USR – PLUS să nu vină la negocieri cu AUR

În emisiune moderată de Silviu Mănăstire, premierul le-a transmis celor de la USR – PLUS că îi așteaptă la negocieri, dar să nu vină cu cei de la AUR.

Eu i-am tot chemat la discuţii, dar să nu vină cu AUR, să scape de AUR şi apoi pot să vină la discuţii. Lucrurile vor fi foarte simple, vor discuta cu preşedintele PNL, iar eu nu voi mai permite ce s-a întâmplat cu PNL în ultima perioadă, ca preşedintele, alături de USR, de PSD şi de AUR încearcă prin tot felul de manevre să dea jos guvernul condus de PNL cu un premier liberal”, a mai declarat premierul, în platoul B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.