Florin Roman, atac la Ludovic Orban după ce a anunţat că pleacă din grupul parlamentar PNL: Poate îţi vei da şi demisia din funcţia de deputat, câştigată pe listele PNL

Florin Roman, atac la Ludovic Orban după ce a anunţat că pleacă din grupul parlamentar PNL: Poate îţi vei da şi demisia din funcţia de deputat, câştigată pe listele PNL
Foto: Florin Roman / Facebook

Deputatul PNL Florin Roman, care este preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor, l-a criticat pe fostul președinte PNL, Ludovic Orban. Fostul șef al Camerei Deputaților, a anunțat, joi, la B1 TV, că nu va vota Guvernul minoritar şi că va demisiona din grupul parlamentar al liberalilor.

„Înţeleg de la dl Orban ca e un pas in afara PNL! Şi mai înţeleg ca săptămâna viitoare, pe final îl face şi pe al doilea! E supărat ca nu mai este el presedinte al PNL, premier, presedinte al Camerei Deputatilor! Şi ne vorbeşte de onoare”, a scris Flşorin Roman pe Facebook.

„Onoare înseamnă sa nu tradezi partidul care ţi-a dat totul! Iar dacă o faci, măcar domnule Ludovic Orban poate îţi vei da şi demisia din funcţia de deputat câştigată pe listele PNL! Aveţi aceasta onoare? Sau onoare ar însemna sa multumiţi PSD, cu voturile cărora aţi ajuns premier, după moţiunea împotriva Vioricai Dancila! Tot PSD trebuie sa multumiţi şi la a doua înscăunare de premier! V-au votat in bloc! Dar la Dvs nu se pune! Am înţeles! Maxima ipocrizie”.

Orban va demisiona din grupul parlamentar al PNL și nu va vota Guvernul Ciucă

„Eu categoric nu voi vota pentru Guvernul Ciucă, iar pentru mine asta e picătura care a umplut paharul. Săptămâna viitoare îmi voi da demisia din grupul parlamentar al PNL.

Cred că omul politic trebuie să fie fidel cetățeanului care-i încredințează votul. Pentrr mine, Iohannis și conducerea nelegitimă, gașca demolatoare au trădat grav interesele cetățenilor. Au pus între paranteze viitorul României și șansa României la dezvoltare cu o coaliție care avea un program de guvernare. Acum, practic, toate înțelegerile sunt aruncate în aer și nu pot să găsesc nicio explicație rațională pentru comportamentul total dăunător intereselor României al președintelui Iohannis. (…)

Domnului Ciucă nici nu i s-a uscat cerneala pe adeziunea la PNL. El face parte din categoria oamenilor care ajung în funcții fără să aibă o carieră politică în spate. Iohannis e și el un exemplar în acest sens. Iohannis a intrat în PNL în 2013, în perioada USL, după ce înainte a fost candidatul la funcția de premier în tandem cu Geoană, în turul doi al alegerilor prezidențiale”, a declarat Ludovic Orban.