Ionuț Moșteanu (USR PLUS), despre premier: L-a demis pe Octavian Berceanu de la Garda de Mediu și l-a înlocuit cu fiul unui primar PNL care și-a făcut averea tăind păduri. Ăsta e Florin Cîțu! (VIDEO)

Ionuț Moșteanu (USR PLUS), despre premier: L-a demis pe Octavian Berceanu de la Garda de Mediu și l-a înlocuit cu fiul unui primar PNL care și-a făcut averea tăind păduri. Ăsta e Florin Cîțu! (VIDEO)
Foto: Ionuț Moșteanu / Facebook

Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR PLUS, l-a criticat dur pe premierul Florin Cîțu pentru decizia de a-l înlocui pe Octavian Berceanu de la conducerea Gărzii de Mediu cu un tânăr liberal, fiul unui primar PNL.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ionuț Moșteanu, atac la Cîțu după demiterea lui Berceanu

„Ieri l-a demis pe comisarul-șef Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu. Românii au văzut, după 30 de ani, ce înseamnă să fie omul potrivit la locul potrivit și Berceanu a demonstrat cu vârf și îndesat lunile acestea că e un om bine intenționat, bun, bine pregătit poate să schimbe o autoritate a statului, să o facă să lucreze pentru români.

S-au făcut progrese incredibile, evidente, în Garda de Mediu și Garda de Mediu a început să lucreze pentru fiecare din noi, să avem un aer mai curat.

Ieri l-a demis pe Octavian Berceanu și l-a înlocuit cu fiul unui primar PNL care și-a făcut averea tăind păduri. Ăsta e Florin Cîțu, asta e strategia lui pentru a cumpăra voturi până la congresul (PNL) din weekendul ăsta”, a declarat Ionuț Moșteanu.

Amintim că Florin Cîțu l-a demis pe Octavian Berceanu (USR PLUS) de la conducerea Gărzii Național de Mediu și l-a pus în loc pe Alexandru Lucian Vasile, președintele tinerilor liberali din Călărași și fiul primarului PNL din comuna Jegălia.

Premierul și-a explicat decizia astfel: „Toți cei care au fost numiți politic, trebuie înlocuiți. Atribuțiile au fost delegate adjunctului domnului Berceanu. Niciodată nu am primit semnal că adjunctul domniei sale nu e capabil să-i preia atribuțiile”.

Ultima oră
16:51 - Ramona Olaru nu mai suportă glumele lui Dani Oțil: „Te vede Dumnezeu”
16:49 - Asztalos Csaba, despre proiectul respins de Senat: Concluzia CNCD e că măsurile propuse nu sunt discrimnatorii / Peste tot în Europa certificatul verde se introduce prin legi, nu prin HG (VIDEO)
16:43 - Nicolae Ciucă, întrebat dacă o apropiere de USR înseamnă sfârșitul discuțiilor cu PSD: Nu e închisă ușa către absolut nimeni. Mandatul meu e să negociem pentru un guvern minoritar PNL – UDMR
16:40 - eMAG Black Friday 2021 şi-a stabilit data la care va avea loc. Ce oferte a pregătit retailer-ul online
16:32 - Nicolae Ciucă: Continuăm negocierile pentru a trece guvernul minoritar PNL-UDMR / Lista de miniștri și programul de guvernare, depuse la Parlament până la finalul zilei de sâmbătă (VIDEO)
16:32 - Regiunea Munteniei are cele mai mari rate de infectare cu SARS-COV-2. TOP 10 localități. Otopeni, lider, cu 22 de infectări la mia de locuitori
16:32 - Altex Black Friday 2021. Campania debutează pe 28 octombrie și durează 4 săptămâni. Vor fi reduceri și de 60%
16:30 - Valentina Pelinel a ajuns să meargă în cârje. Ce a păţit soţia lui Borcea?
16:12 - Klaus Iohannis, întrevederi cu președinții Parlamentului din Egipt: România sprijină consolidarea dialogului dintre UE și Egipt
16:02 - Ministrul Energiei, Virgil Popescu: „Odată cu plafonarea și compensarea facturilor se vor calma și fluctuațiile din piață. Cred că prețurile se vor tempera”