Kelemen Hunor: Marți seara voi anunța propunerea pentru Ministerul Culturii

Kelemen Hunor: Marți seara voi anunța propunerea pentru Ministerul Culturii

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunțat că va face în cursul serii de miercuri o propunere pentru ministrul Culturii, pe care o va prezenta premierului Victor Ponta.

Șeful Executivului a afirmat în ședința de marți a Guvernului că va trimite marți președintelui Băsescu propunerile pentru Ministerul de Externe și cel al Culturii.

La MAE ar urma să preia șefia ambasadorul Mihnea Motoc, pe care premierul a precizat că îl va propune în locul lui Teodor Meleșcanu.

Postul de ministru al Culturii este liber din luna iulie, după demisia lui Kelemen Hunor, postul fiind preluat interimar de Victor Ponta.

Kelemen Hunor anunță noua propunere pentru Ministerul Culturii

Ultima oră
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit
21:54 - Florin Cîțu: În coaliție și eu, și Ludovic Orban susținem interesele PNL. Orice competiție e frumoasă – în economie reduce prețurile și crește oferta, în politică scoate cel mai bun lider la suprafață
21:38 - Premierul Florin Cîțu, despre introducerea restricțiilor pentru persoanele nevaccinate: „Trebuie să ne consultăm cu specialiștii. Nu vom închide piețele, nu vreau să închidem mall-urile”
21:28 - Florin Cîțu: Acest val 4 nu ar trebui să se întâmple, trebuie doar să ne vaccinăm, dar în același timp să fim pregătiți. Avem un vaccin care poate opri această pandemie
21:14 - UNICEF, semnal de alarmă cu privire la închiderea școlilor în pandemie: Efectele negative pe termen scurt sau lung nu justifică această abordare
20:58 - Explozie la un complex chimic din Germania: O persoană a murit și peste 30 au fost rănite. Localnicii, sfătuiți să evite mâncarea din grădină și să se ferească de eventuale particule de funingine
20:53 - Dan Barna: Relaţia de lucru în coaliţie este funcţională. Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)