Liviu Dragnea are memoria scurtă. Șeful PSD, despre ancheta Rise Project: Nu mai țin minte ce am scris pe Whatsapp

Liviu Dragnea are memoria scurtă. Șeful PSD, despre ancheta Rise Project: Nu mai țin minte ce am scris pe Whatsapp

Liviu Dragnea se dovedește a avea memorie scurtă când este pus în fața unor întrebări incomode. Președintele PSD a afirmat marți în fața presei că nu își amintește de convorbirile de pe Whatsapp din grupul "Comunicatorii PSD", unde sunt prezenți cei mai importanți membri ai partidului, care au fost publicate de către Rise Project.

"Eu nu îmi păstrez toate conversațiile că ar însemna să-mi bubuie telefonul. Dacă acele conversații ar fi adevărate, vreau probe indubitabile, nu print screen-uri. Nu a fost niciodată vorba de organizarea unor contramanifestații, ci doar organizarea unui miting al simpatizanților PSD. Partidul are vreo 12 grupuri pe Whatsapp, suntem deschiși", a declarat Liviu Dragnea.

Jurnaliștii de la Rise Project au arătat cum în perioada infamei ordonanței de urgență numărul 13 care prevedea modificarea codurilor penale pentru dezincriminarea unor infracțiuni, liderii PSD se organizau pe un grup de Whatsapp pentru a organiza o contramanifestație la protestele la care au participat zeci de mii de oameni în Piața Victoriei.

Cu toate că nu își amintește dacă acele conversații au avut loc sau nu, Liviu Dragnea amenință jurnaliștii cu plângeri penale pentru divulgarea unor conversații private.

"Am vorbit cu colegii mei, consultă câţiva avocaţi. Cred că ar trebui făcută o sesizare, o plângere, ceva de genul acesta, ca să vedem, dacă acele conversaţii sunt adevărate, să vedem cum au fost obţinute. Sigur că poate părea un moft, dar secretul corespondenţei şi al convorbirilor private trebuie respectat", amenință Dragnea.

Președintele PSD a refuzat şi să spună dacă le-a scris colegilor "Daddy's back" la întoarcerea din SUA.