”Hai în baie, puiule!” episodul 2. Dragnea se răstește iar la jurnaliști și-i invită în lift: Nu vreau să mai comentez prostiile și minciunile apărute în presă! (VIDEO)

''Hai în baie, puiule!'' episodul 2. Dragnea se răstește iar la jurnaliști și-i invită în lift: Nu vreau să mai comentez prostiile și minciunile apărute în presă! (VIDEO)

Liviu Dragnea iar și-a pierdut cumpătul când jurnaliștii l-au întrebat când va avea loc următoarea ședință a Comitetului Executiv Național al PSD.

Reporter: CEx săptămâna viitoare…
Dragnea: Păi, trebuie să ne strângem că am auzit că ați și dat informația. Noi spunem că s-ar putea să facem, voi ați stabilit și data. Deci dacă voi ați stabilit așa…
Reporter: Vă întreb pentru că unii colegi de-ai dumneavoastră din teritoriu spun că ar trebui să aibă loc la începutul săptămânii viitoare
Dragnea: În continuare îmi păstrez competențele și atribuțiile să discut eu cu colegii mei nu în presă. Vreau să vă spun ceva: eu niciodată nu am anunțat un CEx sau BP în presă. Prima dată fac anunțul prin sistemul partidului, că așa mi se pare civilizat și corect față de colegi.
Reporter: Dar tensiunile din partid ar trebui să fie discutate săptămâna viitoare într-un CEx?
Dragnea: Nu știu, domnișoară… Săptămâna viitoare vrem să avem în principal acest CEx, am spus zilele trecute, dar trebuie să le reluăm ca să menținem aceste teme foarte importante pe lângă prostiile pe care le-am vorbit noi despre Fondul Suveran. CEx-ul de săptămâna viitoare nu se va referi la remaniere. Are ca principal obiectiv să discutăm despre propunerile pentru ASF și CNA.
Reporterii insistă
Dragnea: E vineri seara și vă rog frumos, chiar nu vreau să-mi stric weekendul nici eu, nici dumneavoastră, să comentez toate prostiile și toate invențiile pe care le spun unii și alții în presă.
Reporter: Și considerați că ce spun colegii dumneavoastră sunt niște prostii?
Dragnea: Nu, consider că zvonurile care nu au nicio bază reală sunt niște prostii.
Domnișoară n-am spus asta și … chiar a fost o decizie bună să vorbim și astăzi. Vă mulțumesc și weekend extraordinar de plăcut!!
Reporter: Vă întrebam…
Dragnea: Putem să mergem la lift?
Reporter: V-am pus o întrebare la care nu am primit răspuns.
Dragnea: Haideți să vorbim, haideți să vorbim, vă rog, că îmi place…
Reporter: Dacă ați discutat despre…
Dragnea: Nu, dar sincer, că nu reușesc să… N-am înțeles că era vorba de domnul Zetea, de domnul Țuțuianu….
Reporter: Aveam o altă nelămurire dacă ați discutat astăzi: există posibilitatea ca Executivul să ceară dividentele în avans comapniilor de stat?
Dragnea: Am spus mai devreme ce am discutat. Cu regret și-mi pare rău că v-am dezamăgit, nu putem inventa un subiect.
Reporter: Sunt informații care apar în spațiul public și e normal să le lămuriți!
Dragnea: La asta m-am referit, cu tot respectul. Nu vreau să mai comentez prostiile și minciunile apărute în presă. Simplu!
Reporterii continuă cu întrebările.
Dragnea: Haideți să continuăm până la lift…

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.