Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Ai aruncat țara în criză, ești amenințat de moțiune, economia e afectată de provocări extrem de dificile și tu postezi în Superman. Chiar e o problemă pentru PNL (VIDEO)

Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Ai aruncat țara în criză, ești amenințat de moțiune, economia e afectată de provocări extrem de dificile și tu postezi în Superman. Chiar e o problemă pentru PNL (VIDEO)
Captură Video - Ludovic Orban / Facebook

Ludovic Orban, președinte PNL și candidat pentru un nou mandat în această funcție, a enumerat, vineri, câteva dintre situațiile și declarațiile care demonstrează, în opinia sa, că premierul Florin Cîțu, contracandidatul său, nu merită să ajungă în fruntea partidului.

Orban a precizat că atitudinea lui Cîțu chiar reprezintă o problemă pentru formațiunea politică.

Ludovic Orban, critici la adresa lui Florin Cîțu

„Să vii ca prim-ministru, la o moțiune de cenzură depusă de PSD, în fața Parlamentului și să spui că tu ai tranșat Congresul, în condițiile în care președintele PNL este cel care te apără pe tine de moțiunea de cenzură, așa ceva nu mi-aș fi imaginat vreodată că poate să facă un premier al PNL.

Să vii să spui că Ludovic Orban și-a ales un mod urât de a ieși din politică, pe Televiziunea publică națională, iar mi s-a părut că a depășit orice limită. Ai aruncat țara în criză, ești amenințat de moțiune de cenzură, societatea românească și economia sunt afectate de provocări extrem de dificile și tu să te postezi în Superman, chiar mi se pare o problemă mare pentru Partidul Național Liberal”, a scris Ludovic Orban, pe Facebook.

Tot vineri, deputatul Ionel Dancă, susținător al lui Ludovic Orban în cursa pentru președinția PNL, a afirmat că echipa lor e în grafic pentru câștigarea alegerilor. Moțiunea de candidatură a lui Orban a obținut votul de susținere a 20 filiale ale partidului, în ciuda „presiunilor de tot felul și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute care au dorit să-l scoată pe Ludovic Orban din competiție înainte de Congres”, a precizat acesta.

Urmăriți B1TV.ro și pe