Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Ai aruncat țara în criză, ești amenințat de moțiune, economia e afectată de provocări extrem de dificile și tu postezi în Superman. Chiar e o problemă pentru PNL (VIDEO)

Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Ai aruncat țara în criză, ești amenințat de moțiune, economia e afectată de provocări extrem de dificile și tu postezi în Superman. Chiar e o problemă pentru PNL (VIDEO)
Captură Video - Ludovic Orban / Facebook

Ludovic Orban, președinte PNL și candidat pentru un nou mandat în această funcție, a enumerat, vineri, câteva dintre situațiile și declarațiile care demonstrează, în opinia sa, că premierul Florin Cîțu, contracandidatul său, nu merită să ajungă în fruntea partidului.

Orban a precizat că atitudinea lui Cîțu chiar reprezintă o problemă pentru formațiunea politică.

Ludovic Orban, critici la adresa lui Florin Cîțu

„Să vii ca prim-ministru, la o moțiune de cenzură depusă de PSD, în fața Parlamentului și să spui că tu ai tranșat Congresul, în condițiile în care președintele PNL este cel care te apără pe tine de moțiunea de cenzură, așa ceva nu mi-aș fi imaginat vreodată că poate să facă un premier al PNL.

Să vii să spui că Ludovic Orban și-a ales un mod urât de a ieși din politică, pe Televiziunea publică națională, iar mi s-a părut că a depășit orice limită. Ai aruncat țara în criză, ești amenințat de moțiune de cenzură, societatea românească și economia sunt afectate de provocări extrem de dificile și tu să te postezi în Superman, chiar mi se pare o problemă mare pentru Partidul Național Liberal”, a scris Ludovic Orban, pe Facebook.

Tot vineri, deputatul Ionel Dancă, susținător al lui Ludovic Orban în cursa pentru președinția PNL, a afirmat că echipa lor e în grafic pentru câștigarea alegerilor. Moțiunea de candidatură a lui Orban a obținut votul de susținere a 20 filiale ale partidului, în ciuda „presiunilor de tot felul și împotriva tuturor forțelor văzute și nevăzute care au dorit să-l scoată pe Ludovic Orban din competiție înainte de Congres”, a precizat acesta.

Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare