Ludovic Orban: Nicușor Dan e singurul care poate bate candidatul PSD, iubește Bucureștiul, are soluții și susținerea celor mai serioase partide (VIDEO)

Ludovic Orban: Nicușor Dan e singurul care poate bate candidatul PSD, iubește Bucureștiul, are soluții și susținerea celor mai serioase partide (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că Nicușor Dan, candidatul PNL-USR/PLUS la Primăria Capitalei, este singurul care poate învinge reprezentantul PSD, Gabriela Firea, și este singurul care are soluții pentru problemele Bucureștiului și echipe de profesioniști în spate. A mai precizat, de asemenea, că PNL și USR-PLUS au, cumulat, 53-55% din opțiunile electoratului din Capitală. Orban a mai afirmat că marile probleme ale orașului au rămas nerezolvate în cei 12 ani de când PSD a preluat administrația, or Nicușor Dan este cel cu ideile pentru rezolvarea lor.

Ludovic Orban: Nicușor Dan iubește Bucureștiul, cunoaște problemele Capitalei și are cele mai bune soluții

„În spatele lui Nicușor Dan se află cele mai credibile și cele mai serioase partide la ora actuală, care beneficiază de sprijinul a 53-55% din opțiunile bucureștenilor. Noi susținem candidatura lui Nicușor Dan pentru că noi credem în Nicușor Dan, este singurul care poate bate candidatul PSD, pe de o parte. Pe de altă parte, e omul care iubește Bucureștiul, care cunoaște problemele Bucureștiului, care are cele mai bune soluții și e sprijinit de echipe extrem de competente atât din partea PNL, cât și din partea USR-PLUS.

Avem încredere în victoria lui Nicușor Dan, e o victorie fundamentală pentru a readuce Bucureștiul pe drumul cel bun. În ultimii 12 ani, de când Primăria Capitalei a ajuns pe mâinile PSD, Bucureștiul a fost într-o involuție permanentă și aproape niciuna dintre marile probleme nu a fost rezolvată. Ca atare, contăm pe victoria lui Nicușor Dan și le cerem bucureștenilor să-și concentreze votul pe Nicușor Dan, care e singurul candidat care poate să bată PSD”, a declarat Ludovic Orban.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Nicușor Dan: Putem face din București orașul de care noi să fim mândri

Pe 16 august, când și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan a declarat că el și echipa sa își propun să facă din București un centru cultural și economic al sud-estului Europei.

„Putem rezolva problema traficului și am prezentat deja soluțiile: metroul de suprafață, reabilitarea liniilor de tramvai, semaforizarea inteligență, rețeaua de mari parcări la intrarea în oraș. Putem rezolva problema poluării, trebuie să facem noi spații verzi, nu ca actuala administrație, care chiar acum două zile a prevăzut eliminarea a 25 de hectare de spațiu verde. Putem rezolva problema termoficării.

Putem lua bani europeni pentru termoficare, pentru soluții inteligente de transport, pentru înverzirea spațiilor, pentru infrastructura școlară, putem face din București un oraș prietenos cu copiii, un centrul regional în tehnologie și centrul cultural și economic al sud-estului Europei și orașul de care noi să fim mândri și din care copiii noștri să nu vrea să plece. Vă mărturisesc că pe această ultimă chestiune am un interes personal”, a explicat Nicușor Dan la acea vreme.

„Trebuie să reconstruim acest oraș, care a fost distrus și în perioada comunistă, și în perioada postcomunistă. Nu suntem decât la doi ani de la 10 August și, deși suntem la 30 de ani de Revoluție, va fi o campanie electorală în care, din nou, va fi o luptă între comunism și anticomunism”, maideclaracandidatul Dreptei, pe 24 august, zi în care și-a deschis sediul de campanie.