Marcel Ciolacu susține că PSD ar putea organiza proteste în fiecare județ: Încurajez oamenii să iasă în stradă. Atunci, Klaus Iohannis va recunoaşte greşeala pe care a făcut-o (VIDEO)

Marcel Ciolacu susține că PSD ar putea organiza proteste în fiecare județ: Încurajez oamenii să iasă în stradă. Atunci, Klaus Iohannis va recunoaşte greşeala pe care a făcut-o (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul PSD, i-a încurajat pe români să protesteze pentru a pune presiune pe preşedintele Klaus Iohannis să recunoască faptul că a greșit când l-a numit premier pe liberalul Florin Cîțu. Ciolacu a mai spus că e posibil ca social-democraţii să organizeze manifestaţii în fiecare judeţ.

Marcel Ciolacu (PSD) vorbește despre organizarea de proteste

„Românii şi-au dat seama cu cine au de-a face şi vor ieşi în stradă. Atunci, sub presiunea publică, Klaus Iohannis va recunoaşte în sfârşit greşeala pe care a făcut-o numindu-l pe Florin Cîţu premier şi forţând spiritul Constituţiei cu această coaliţie de pierzători. Încurajez oamenii să iasă în stradă”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a spus apoi că e posibil ca social-democrații să organizeze proteste în fiecare județ: „E posibil să facem în fiecare judeţ. Se va lua o decizie, dar categoric se va ajunge la acest demers dacă Iohannis nu recunoaşte că a greşit şi să îşi retragă acest Guvern”.

Acesta a mai susținut că PSD va depune moțiunea de cenzură împotriva Guvenrului Cîțu atunci când vor avea numărul de voturi necesare. Deocamdată au 204 din 234.

Pe 18 august, Ciolacu afirmase că Iohannis este „autorul moral a tot ce se întâmplă acum în România”, deoarece nu a lăsat PSD să facă Guvernul, deși social-democrații au câștigat alegerile parlamentare.

Marcel CIolacu mai spus atunci că premierul Florin Cîțu ar trebui să-și dea demisia pentru că a arătat că nu știe cât costă pâinea, aliment de bază.