Mihai Tudose, înaintea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu: „Până nu iese lumea cu ghioaga la ei, nu pleacă”

Mihai Tudose, înaintea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu: „Până nu iese lumea cu ghioaga la ei, nu pleacă
Foto. Mihai Tudose / Facebook

Pentru că Guvernul Cîțu a amânat mai multe amânări stabilite prin lege, precum creșterea pensiilor și a alocațiilor, PSD a accelerat ofensiva anti-PNL. Părinții au hotărât să facă plângere penală pe numele premierului, informație comentată de către Mihai Tudose.

„Pe guvernarea PSD alocațiile s-au dublat. E un scenariu foarte bine pus la punct – au scăzut foarte drastic atunci și foarte brusc procentul de îmbolnăvire, ca să putem avea alegeri, înainte ca ei să fie obligați să prezinte bugetul. Acum, în fiecare zi, mai mor 4 de astăzi și se mai declară 80 de anul trecut, de parcă i-au găsit prin casă ca pe șosete. (…)”, a comentat Mihai Tudose la Antena 3.

Avertismentul lui Mihai Tudose, înaintea moțiunii de cenzură

Fosutl premier a amintit faptul că puterea de cumpărare a românilor este din ce în ce mai slabă.

„Anul trecut au dat cu economia de pământ cu așa o grație, că mai jos nu se putea, încât acum și dacă miști un deget zici că face balet și Superman. În fapt, puterea de cumpărare scade, prețurile au luat-o razna complet, inflația e de nestăpânit, avem 500.000 de șomeri, dar în capul lor totul e wow”, a mai declarat Tudose.

Mihai Tudose crede că Guvernul Cîțu nu va renunța la deciziile controversate până când nu va fi alungat de cetățeni, la propriu.

„Dacă cineva ne spune că pe baza la cele 30+ de miliarde de euro împrumutate de anul trecut și date pe izolete, pe măști, au cumpărat vaccinuri ca nebunii și le-au dus, vorba lui Cîțu, în lanul cu lavandă, dar nu se găsesc bani pentru copii, iertați-mă, ăștia sunt. Până nu iese lumea cu ghioaga la ei, nu pleacă”, a mai punctat Tudose.

Miercuri, 23 iunie, PSD va depune moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PNL.

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)