Mircea Badea a aflat cine l-a atacat, de fapt, pe George Simion cu cerneală, la Iaşi

Mircea Badea a aflat cine l-a atacat, de fapt, pe George Simion cu cerneală, la Iaşi
Foto: Captura video

George Simion, copreşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, a fost stropit cu cerneală pe obraz de unul dintre  la manifestanți. Incidentul a avut loc luni, 24 ianuarie, în timpul evenimentelor organizate cu prilejul celebrării Zilei Unirii Principatelor Române.

Marșul unionist a fost pașnic, dar au existat și excepții. Un individ din mulțime l-a stropit pe față la un moment dat pe George Simion cu cerneală. Protestatarul a fost reținut rapid de jandarmi. Apoi, evenimentul a continuat fără probleme.

„A fost o mână de intelectuali, pentru că totuși cerneala… Eu, primul lucru: de unde ați luat cerneală? De unde dracu’ mai găsești cerneală în zilele noastre? (…) A fost așa… hop. Și ai văzut că a venit cu gluga pe cap și… ia-o pe asta! Foarte tare. Eu zic că mai bine pe omul ăla l-am întreba cum e bine să reacționezi în tot felul de situații geopolitice, pentru că omul e de acțiune”, a comentat Mircea Badea, luni seară, la Antena 3.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:05 - Zelenski: „Sfârșitul conflictului va fi unul diplomatic” / „Sunt lucruri pe care nu le putem realiza doar la masa negocierilor”
12:49 - Liz Truss, ministrul britanic de Externe: Moldova trebuie echipată „conform standardului NATO” / „Putin a fost clar cu privire la ambițiile sale de a crea o Rusie mai mare”
12:24 - Președintele ANAF, despre profesorii care dau meditații: „Nu cred că o să pornim în curând controale” / „Este un fenomen care se practică de mulţi ani”
12:00 - Olaf Scholz, criticat de fostul secretar general al NATO pentru abordarea față de războiul din Ucraina: „Germania este reticentă în a livra arme grele și a impune sancțiuni”
11:44 - Marcel Ciolacu: „Creșterea economică din primul trimestru nu se regăsește în buzunarele românilor” / „Guvernul trebuie să vină cu anumite măsuri”
11:20 - Sorin Grindeanu, despre podul de la Brăila: „Sperăm ca în decembrie să putem să dăm în circulație acest pod. Eu sunt optimist”
10:48 - Rusia a întrerupt livrările de gaze către Finlanda, însă compania publică finlandeză anunță că își va continua activitatea „în mod normal”
10:38 - Trafic intens către litoral și Valea Prahovei. S-au format coloane de mașini pe Autostrada Soarelui
10:12 - Mario Fresh a povestit cum a fost la prima întâlnire cu părinții Alexiei Eram: „Mai emoționat eram când am făcut cunoștință cu tatăl”
09:52 - Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „O să vă ținem la curent. Timpurile festive sunt aproape”