Nicolae Ciucă: Certificatul verde, o prioritate. România a avut o experiență tragică a valului 4; în alte țări europene se manifestă valul 5. Fac apel la toți parlamentarii să finalizeze procesul de adoptare (VIDEO, GALERIE FOTO)

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Certificatul verde este o prioritate, spune Nicolae Ciucă, candidatul la funcția de prim-ministru, care a lansat un apel către parlamentari pentru adoptarea legii care ar face documentul digital obligatoriu la locul de muncă.

Mai multe imagini în Galeria FOTO

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Nicolae Ciucă, despre certificatul verde: „Reprezintă o prioritate”

„Certificatul verde reprezintă o prioritate. Suntem o țară care, din păcate, am avut o experiență tragică a valului 4. Observăm că în celelalte țări din Europa se manifestă cel de-al cincilea val, așa cum se numește el. Ca atare, fac apel la toți parlamentarii să înțeleagă și să finalizeze procesul de adoptare a legii pentru certificatul verde”, a declarat premierul desemnat.

Proiectul privind obligativitate certificatului verde la locul de muncă a fost respins de Senat pe 27 octombrie, iar în prezent se află la Camera Deputaților, care are rol decizional în această speță.

Precizările lui Nicolae Ciucă vin în contextul în care, marți seară, premierul desemnat a depus la Parlament programul de guvernare și lista de miniștri.