Nicolae Ciucă: „Toate cele 24 de ținte și jaloane din PNRR asumate pentru primul trimestru al acestui an sunt îndeplinite din perspectiva responsabilității Guvernului”

Nicolae Ciucă: „Toate cele 24 de ținte și jaloane din PNRR asumate pentru primul trimestru al acestui an sunt îndeplinite din perspectiva responsabilității Guvernului”
Foto: Nicolae Ciucă / Facebook

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat, joi seară, că toate cele 24 de jaloane și ținte asumate de România prin PNRR pentru acest trimestru au fost îndeplinite „din perspectiva responsabilității Guvernului”.

România și-a atins obiectivele din PNRR pe acest trimestru, susține Ciucă

„Toate cele 24 de ținte și jaloane din Planul National de Redresare si Rezilienta asumate pentru primul trimestru al acestui an sunt îndeplinite din perspectiva responsabilității Guvernului.

A fost un efort de echipă. Mulțumesc tuturor celor implicați!

Activitatea noastră va continua în același ritm susținut pentru a valorifica cele aproape 30 de miliarde de euro, bani pe care îi vom investi pentru dezvoltarea României și în beneficiul cetățenilor”, a transmis Nicolae Ciucă, pe Facebook.

Falcă (PNL): Jaloanele grele din PNRR abia urmează

Miercuri, într-o intervenție pentru B1 TV, europarlamentarul Gheorghe Falcă, vicepreședinte PNL, a declarat că jaloanele grele abia urmează, iar Comisia Europeană va fi foarte atentă la îndeplinirea lor, fapt ce e un lucru bun pentru România.

„Nu am avut jaloane grele până acum, că jaloanele grele o să urmeze când vorbim de legea pensiilor, legea administrației locale, mai avem în zona infrastructrii de cale ferată. (…)

Comisia nu va face rabat la aceste jaloane. Războiul e una, mecanismul e alta, vor fi la fel de severi și pentru România e bine, că așa vom avea reformele necesare pentru statul român”, a declarat Gheorghe Falcă, pentru B1 TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe