Rareș Bogdan: Cred că Marcel Ciolacu a încurcat discursurile astăzi în Parlament, părea scris pentru demiterea Guvernului Cîțu. Se mai întâmplă, probabil din cauza emoțiilor (VIDEO)

Rareș Bogdan: Cred că Marcel Ciolacu a încurcat discursurile astăzi în Parlament, părea scris pentru demiterea Guvernului Cîțu. Se mai întâmplă, probabil din cauza emoțiilor (VIDEO)
foto: Facebook @ Rareș Bogdan

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a comentat discursul susținut de Marcel Ciolacu joi în plenul Parlamentului, la ședința pentru învestirea Guvernului Ciucă, și spune că mesajul social-democratului părea mai degrabă conceput pentru momentul în care a fost demis cabinetul condus de Florin Cîțu, „nu pentru momentul în care PSD dădea 10 miniștri, inclusiv un vicepremier”.

„Cred că pur și simplu a încurcat ușor discursurile, se mai întâmplă, probabil din cauza emoțiilor”, a spus eurodeputatul, joi seară, pe B1 TV, la „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Rareș Bogdan (PNL), pe B1 TV, despre noua coaliție și discursul lui Marcel Ciolacu (PSD)

„După cum știți, există o coaliție guvernamentală, un acord între parteneri care, chiar dacă nu se iubesc, și vă asigur că nu ne iubim, au deplina conștiință a faptului că trebuie să guverneze o țară, cu o majoritate stabilă, într-o regiune geopolitică greu încercată în această perioadă, vedeți ce se întâmplă în nordul României, în Ucraina, vedeți ce se întâmplă în Turcia, unde lira s-a prăbușit și sunt inclusiv mișcări de stradă, și cu o încercare de a stăvili, de a face față pandemiei, cu o încercare și o reușită, din punctul meu de vedere, de a aduce bani europeni din PNRR și de a-i administra, și asta este o realizare a guvernului Cîțu, PNL-USR, și trebuie spus acest lucru. În 30 de zile vor veni primii bani în România din PNRR, acei 13,4%, acel avans de 3,8 miliarde de euro. Sigur că în astfel de momente un om politic care se gândește înainte de orice la interesul național al țării sale, la stabilitatea țării și mai puțin la orgolii sau la ceea ce îl desparte de cei cu care este nevoit să treacă o punte, se gândește la țara sa și nu la altceva”, a declarat eurodeputatul.

Referitor la discursul lui Marcel Ciolacu, prim-vicepreședintele PNL a spus: „Astăzi, discursul domnului Ciolacu, eu nu vreau să intrăm în prima zi de colaborare politică, guvernamentală cu cei din PSD în formula aceasta, dar cred că pur și simplu a fost o greșeală, domnul Ciolacu a încurcat discursurile. Cred că discursul domniei sale era scris pentru momentul în care a căzut Guvernul Cîțu, PNL-USR, și nu pentru momentul în care PSD dădea 10 miniștri, inclusiv un vicepremier. Cred că pur și simplu a încurcat ușor discursurile, se mai întâmplă, probabil din cauza emoțiilor. Pentru că, altfel, nu văd de ce să apară atacuri la adresa guvernării PNL, la adresa lui Florin Cîțu, a liderilor PNL și la adresa Președintelui României. Să sperăm că e un accident de etapă”.