Scandal uriaş în şedinţa PSD: Schimburi dure de replici între Marian Oprişan şi Paul Stănescu

Scandal uriaş în şedinţa PSD: Schimburi dure de replici între Marian Oprişan şi Paul Stănescu

Şedinţă cu scântei în PSD! Cum era de aşteptat apropriaţii lui Liviu Dragnea au sărit la gâtul lui Paul Stănescu, unul dintre principalii contestatari ai preşedintelui PSD.

Astfel, baronul de Vrancea Marian Oprişan i-a adus lui Stănescu reproşuri vehemente în timpul şedinţei, acesta primind imediat replică din partea vicepremierului, arată Antena3.

Marian Oprișan declara în octombrie că miniştrii care nu comunică nu au ce căuta în funcţii guvernamentale, iar Paul Stănescu „nu a comunicat deloc”.

„Toţi miniştrii Cabinetului trebuie să iasă public şi să explice măsurile bune pe care le-au luat, măsuri care sunt de natură ca cetăţenii României să aibă o viaţă mai bună. Cei care nu comunică nu au ce să caute în funcţii guvernamentale, pentru că în primul rând calitatea de ministru este o calitate politică care e de natură să aducă de fiecare dată în faţa cetăţenilor măsurile pe fiecare domeniu pe care îl conduce un ministru”, afirma atunci Oprişan, la Parlament.

Paul Stănescu va fi cel mai probabil remaniat din funcţiile de vicepremier şi ministru al Dezvoltării în urma şedinţei de CEx. Pentru înlocuirea acestuia este vehiculat numele lui Ilan Laufer.

Ultima oră
23:57 - PSD a inițiat un proiect pentru depolitizarea CCR. Marcel Ciolacu: Am depus tot noi reforma promisă de USR și Dan Barna
23:55 - O tânără, condamnată în Franța pentru că a falsificat 20 de certificate pentru COVID-19
23:53 - WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra intimității
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică