Sebastian Lăzăroiu: Poziția mea era confundată cu cea a Președinției

Sebastian Lăzăroiu: Poziția mea era confundată cu cea a Președinției

Fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu a fost prezent, miercuri, în platoul emisiunii „Evenimentul Zilei„, difuzată de B1 TV, pentru a lămuri viitorul carierei sale în politica românească.

Lăzăroiu a declarat că demisia a fost cauzată și de faptul că anumite poziții pe care le exprima ca și analist politic se confundau din ce în ce mai mult cu pozițiile instituției, ceea ce în opinia sa nu era în regulă.

„Dacă pozițiile mele erau puse pe seama Președinției semnifica o eroare, multe dintre ele nu exprimau și poziția instituției”, a precizat fostul consilier prezidențial.

Sebastian Lăzăroiu, despre carierea sa de consilier prezidențial

Sebastian Lăzăroiu a comentat și declarația lui Mircea Geoană conform căreia fostul consilier prezidențial ar lucra la înființarea unui nou partid.

Acesta a spus că „mai este loc pe scena politică pentru un nou partid, însă nu am planuri de a înființa un partid”.

Sebastian Lăzăroiu: Politica românească poate suporta un nou partid

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)