Valeriu Zgonea, dialog năucitor pe Twitter: „În România nu ai nevoie de studii k să candidezi” (VIDEO)

Valeriu Zgonea, dialog năucitor pe Twitter: „În România nu ai nevoie de studii k să candidezi” (VIDEO)

Valeriu Zgonea loveşte din nou. Pe reţelele de socializare, evident, unde este deja campion la capitolul mesaje fabuloase.

A vrut să ne arate că poate mai mult, aşa că a postat pe contul de Twitter un mesaj greu de descifrat. Atat de greu încât i-a determinat pe internauţi să se întrebe dacă a terminat opt clase, pentru că de liceu nici nu poate fi vorba.

De acesta data, pesedistul a postat, pe contul său de Twitter, câteva mesaje greu de descifrat. Când internauții i-au atras atenția, Valeriu Zgonea a răbufnit precizând: „eu nu scriu k pers publică..scriu k zgonea. altfel contul era diferit..dar se pare k e greutate sa intelegeti… no problem”.

Pentru că postările aveau greșeli gramaticale dar și un limbaj nedemn de un președinte de Cameră, partenerii de dialog s-au întrebat dacă este într-adevăr contul lui Valeriu Zgonea.

„Sa candidezi pentru Camera Deputaților nu îți trebuie minimum studii liceale? Ca la cum scrie Valeriu Zgonea nu cred ca are mai mult de opt clase”, a scris cineva pe rețeaua socială, făcând referire la mesajele lui Zgonea și a fost urmat și de alții.

„Se spune e greu, nu e greutate. Greutatea eventual spuneți la masa corporală acumulată pe timpul unui mandat”, a venit replica altuia.

Preşedintele Camerei Deputaţilor le-a răspuns însă din nou halucinant.

„Asta e. În România nu ai nevoie de studii ca să candidezi. Cei ce știu să citească, să citească Constituția”.

Iar cei care au urmărit discuţia au fost la rândul lor uluiţi de perlele președintelui Camerei Deputaților.

Valeriu Zgonea a stârnit amuzamentul de mai multe ori, de-a lungul vremii, pe rețelele de socializare, cu declarații referitoare la „colegul” Mihai Viteazul sau la femeia care „te ridică, te coboară”.

Valeriu Zgonea, perle pe Twitter: „În România nu ai nevoie de studii k să candidezi

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră