Victor Ponta: Băsescu are boala puterii. Peste 31 de zile, România va avea un preşedinte cu siguranţă sănătos

Victor Ponta: Băsescu are boala puterii. Peste 31 de zile, România va avea un preşedinte cu siguranţă sănătos
Foto: gov.ro

Premierul Victor Ponta a declarat că România va avea din nou, peste 31 de zile, un preşedinte în primul rând legitim şi „cu siguranţă sănătos”, responsabil şi interesat de România.

El a mai spus că Traian Băsescu are o tulburare evidentă şi suferă de „boala puterii”.

„Îmi doresc foarte mult ca, în aceste 31 zile, să nu mai fie puse în pericol instituţiile fundamentale ale statului, să nu mai fie atacă justiţia, să nu mai fie atacate serviciile de informaţii, să nu mai fie atacă armata. Cred că reuşim să îl…să protejăm restul lumii de această tulburare evidentă şi frământare a domnului Băsescu”, a adăugat Ponta, aflat în vizită la Galaţi, relatează Mediafax.

„Eu sper să nu avem ghinion toată România să continuăm ca de la ghinionul lui Băsescu să mergem la ghinionul lui Iohannis, oameni bolnavi de funcţii şi de putere”, a spus Ponta, făcând referire la faptul că Klaus Iohannis a răspuns „ghinion” la Gândul Live după ce a fost întrebat ce gândeşte un profesor când aude că un alt cadru didactic a putut cumpăra din salariu şase case, răspuns completat ulterior: de Iohannis: „ghinion pentru mine”.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că îi autorizează pe cei zece medici care i-au făcut vizita medicală anuală să dea relaţii oricărui ziarist interesat despre starea sa de sănătate, șeful statului susținând că are o singură boală, şi anume „boală pe hoţi”. (Detalii AICI)

„Autorizez cei zece medici din comisia care s-a format în anul acesta, când s-a făcut vizita medicală, deci public îi autorizez să dea relaţii oricărui ziarist care este interesat de starea de sănătate a preşedintelui”, a anunţat Băsescu.