“13-14 jucători vor părăsi echipa”. Problemele de la Astra nu s-au încheiat. Ce BOMBĂ aruncă Șumudică

“13-14 jucători vor părăsi echipa”. Problemele de la Astra nu s-au încheiat. Ce BOMBĂ aruncă Șumudică

Marius Șumudică a precizat că deși situația salariilor este la zi pentru elevii săi, lucrurile nu stau, însă, excelent la echipă.

Cauza acestor probleme stă în faptul că la sfârșitul sezonului, Astra va rămâne fără mulți jucători importanți.

Marius Șumudică a vorbit la o emisiune de la DigiSport în care a precizat că 13-14 jucători vor părăsi formația giurgiuveană.

"Se încheie un ciclu pentru mulţi. Probabil mulţi dintre jucători vor părăsi echipa, 13-14 termină contractele în vară", a declarat Marius Șumudică.

Antrenorul este recunoscător conducerii că a plătit salariile jucătorilor pentru că astfel poate avea liniște la echipă. Singura problemă pentru Șumudică este aceea că el nu și-a primit toți banii.

"Mulţumesc conducerii că a înţeles că putem face performanţă, că a achitat datoriile şi echipa e la zi financiar, înseamnă foarte mult. Aş dori multor antrenori să aibă liniştea financiară pe care o are Astra. Jucătorii sunt la zi cu banii. Eu tot nu mi-am primit banii, când se face data merg la Comisie şi probabil o să îi primesc. E un proces pe rol cu conducerea, ne judecăm. Până pe 30 iunie, când îmi expiră contractul, voi fi 100 % în viaţa echipei. Probabil voi fi acelaşi nebun frumos al fotbalului. Nu pot renunţa la bani, dacă plec acum trebuie să plătesc 150 000 de euro şi nu-mi permit", a mai spus Șumi.