A patra medalie de AUR pentru România la Campionatul European de Canotaj! Ionela Cozmiuc a obținut victorie la simplu feminin, categoria ușoară

A patra medalie de AUR pentru România la Campionatul European de Canotaj! Ionela Cozmiuc a obținut victorie la simplu feminin, categoria ușoară
Foto: Captură video

După cele 6 medalii obținute sâmbătă (3 de aur, 3 de bronz), România a mai câștigat azi o medalie la Europenele de Canotaj. Mai urmează o finală pentru delegația „tricoloră”.

De la 14:48, barca de 8+1 a României (Magdalena Rusu, Iuliana Buhuș, Ancuța Bodnar, Denisa Tîlvescu, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrînceanu, Simona Radiș și Adrian Munteanu) concurează în finală, notează GSP.

Ionela Cozmiuc a adus a 7-a medalie a delegației României la Europenele de Canotaj

Sportiva noastră a câștigat spectaculos la simplu feminin, categorie ușoară.

La început, sportiva a fost ai lentă decât adversarele, fiind pe poziâia 4. Ulterior, Ionela a preluat conducerea la 1000 de metri și a avut un final de cursă spectaculos.

A reușit să se mențină la un nivel incredibil și s-a distanțat în mod constant de adversarele sale și a câștigat cursa cu un avans  de aproape 5 secunde față de reprezentanta Greciei.

România este pe locul 4 în Finala B

Andrei Cornea și Cristian Cojocaru au terminat pe locul 4 în finala B a probei de dublu vâsle masculin.

Cei doi au avut un început bun de cursă, iar cu 500 de metri înainte de final erau pe locul 2. Pe final, românii au scăzut ritmul și au fost depășiți de Cehia și Polonia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)