Adrian Mutu: Aştept cu nerăbdare să mă întorc la naţionala României

Adrian Mutu: Aştept cu nerăbdare să mă întorc la naţionala României
Foto: footballitaliano.org

Reîntors printre marcatorii Fiorentieni, Adrian Mutu se simte apt pentru noi meciuri şi speră ca evoluţia de care a dat dovadă în meciul cu Catania să fie începutul unor partide mai bune, arată  Firenzeviola.

„Acum sunt fericit. Prin acel gol pe care l-am aşteptat de atâta vreme, am vrut să arăt cum sunt cu adevărat şi să le mulţumesc oamenilor pentru minunata afecţiune pe care mi-au dăruit-o”, a declarat Mutu, citat de sursa precizată.

„Mă întrebaţi dacă mă consider unul dintre cei mai buni atacanţi din lume? Dacă nu aş fi crezut acest lucru acum eram acasă şi nu mai jucam fotbal. Evident, acest lucru trebuie însă să-l demonstrez pe teren, partidă de partidă”, a mai adăugat fotballistul român.

Adrian Mutu pare a fi cu adevărat fericit, întrucât a declarat că „Simt că fac parte din aceast oraş (Florenza), vreau să rămân în continuare aici”.

La finalul conferinţei de presă, postată de site-ul Firenzeviola, Adrian Mutu a conchis că „aştept cu nerăbdare să mă întorc la naţionala României. Sunt foarte motiviat să revin. Îmi face mare plăcere să joc  în ţara mea, pentru ţara mea”.

Urmăriți B1TV.ro și pe