ȘOC! O celebră jucătoare de tenis s-a retras din sportul de performanță la doar 29 de ani

ȘOC! O celebră jucătoare de tenis s-a retras din sportul de performanță la doar 29 de ani

Agnieszka Radwanska, în vârstă de 29 de ani, a anunțat, miercuri, că se retrage din tenisulde performanță, decizia fiind luată după probleme medicale cu care se confruntă.

”Azi, după 13 ani de tenis profesionist, am decis să îmi închei cariera. Nu a fost o decizie deloc ușoară. Sunt recunoscătoare pentru că am atâtea amintiri speciale, inclusiv cele 20 de turnee WTA câștigate, Turneul Campionilor din Singapore, o finală la Wimbledon și multe altele”, a precizat sportiva.

În urmă cu câteva săptămâni, Agnieszka Radwanska a afirmat că simte o permanentă oboseală a corpului și că are piciorul stâng distrus.

„Nu e doar o problemă la picior, simt o permanentă oboseală a corpului. Nu e cazul de operație, nu ar ajuta. Dacă am pantofi cu toc sau încălțări sport, mă doare la fel. Piciorul stâng este distrus. Mă trezesc noaptea cu crampe. Nici injecțiile nu m-au ajutat. Este enervant când cineva încearcă orice, apelează la cei mai buni doctori, dar nu se schimbă nimic. Corpul spune stop”, a spus Agnieszka Radwanska.

Cea mai înaltă poziție pe care Agnieszka Radwanska a urcat în carieră a fost un loc 2, în iulie 2012. Poloneza a bifat o finală la Wimbledon, în 2012, semifinale la Australian Open, în 2014 și 2016, optimi la US Open și sferturi la Roland Garros.