Anchetă internă: Fotbaliștii de la Manchester United s-ar fi intoxicat la Chișinău

Anchetă internă: Fotbaliștii de la Manchester United s-ar fi intoxicat la Chișinău
Foto: Hepta/DPA Images / Martin Rickett.

Clubul de fotbal Manchester United a pornit o anchetă internă după ce 12 membri ai echipei s-au îmbolnăvit în aceeași zi. Sportivii au început să se simtă rău vineri dimineață, 16 septembrie, a doua zi după meciul de la Chișinău cu Sheriff Tiraspol, informează tv8.

Ronaldo s-ar fi intoxicat, la Chișinău

Se presupune că fotbaliștii, inclusiv Cristiano Ronaldo, s-ar fi intoxicat fie cu mâncarea consumată fie la Chișinău, fie în avion.

Publicația britanică The Sun scrie că jucătorii care au prezentat simptome de intoxicație au ratat antrenamentul de vinerea trecută. Nu se cunoaște cât de gravă este starea sportivilor.

Manchester United a câștigat cu scorul de 2:0 meciul de joi, 15 septembrie cu Sheriff Tiraspol. Manchester United este unul dintre cele mai populare cluburi din lume, cu peste 50 de milioane de fani.

Sheriff Tiraspol, „victima” clubului legendar

Sheriff Tiraspol a pierdut în fața Manchester United. „Viespile” nu au marcat niciun gol, iar meciul de fotbal s-a încheiat cu scorul 0:2 pentru „diavolii” roșii.

Sheriff Tiraspol și Manchester United s-au duelat joi, 15 septembrie, la Chișinău. Meciul a început la ora 19:45, pe stadionul Zimbru.

Clubul moldovenesc a fost văzută drept victimă clară în duelul de joi cu Manchester United, conform caselor de pariuri din întreaga lume.

Manchester United este unul dintre cele mai populare cluburi din lume, cu peste 50 de milioane de fani.

„Tiraspolenii au fost învinși în meciul de pe teren propriu cu Manchester United. Meciul, care a avut loc la stadionul Zimbru s-a încheiat cu scorul 0:2.

Următorul meci pentru Sheriff va avea loc pe 6 octombrie, când tiraspolenii se vor întâlni cu adversarii de la Real Sociedad pe stadionul Zimbru din Chișinău”, notează moldfootbal.

Urmăriți B1TV.ro și pe