Andrei Tanțoș, campion național la schi, a murit într-un accident rutier

Andrei Tanțoș, campion național la schi, a murit într-un accident rutier
Foto: adevarul.ro

Andrei Tanțoș, multiplu campion național la schi, în vârstă de doar 19 ani, a murit într-un accident rutier în noaptea de marți spre miercuri. Accidentul a avut loc în orașul Abrud, județul Alba. Tqnărul circula cu viteză, iar mașina lui a intrat într-un stâlp.

El a fost dus la spital, dar doctorii nu l-au putut salva. Tanțoș a murit la o oră dupăaccident. Cercetările ulterioare au arătat că avea centura de siguranță și nu se afla sub influența bauturilor alcoolice, relatează Adevărul.

Andrei Tanțoș, legitimat la CSȘ Câmpeni, terminase liceul în această vară și făcea parte din lotul național de juniori de schi. Recent, el devenise campoin național, câștigând titlul la slalom uriaș și era unul dintre cei mai promițători schiori din România, deținând și titluri în străinătate.

El a povestit mai demult că a început să practice schiul de la trei ani, începând să concureze la opt. Prima medalie a luat-o un an mai târziu. Nu a fost niciun campionat mondial la care să nu câștige o medalie, iar în 2010 a câștigat șapte medalii la campionatele școlare și naționale.

Ultima oră