Ashleigh Barty, numărul 1 WTA, și-a anunțat retragerea din tenisul profesionist la doar 25 de ani (VIDEO)

Ashleigh Barty, numărul 1 WTA, și-a anunțat retragerea din tenisul profesionist la doar 25 de ani (VIDEO)
Ashleigh Barty (numărul 1 WTA) se retrage din tenisul profesionist la doar 25 de ani. Sursa foto: Hepta - Bestimage / Antoine Couvercelle / Panoramic / Bestimage

Ashleigh Barty, numărul 1 WTA, și-a anunțat retragerea din tenisul profesionist la doar 25 de ani. Barty a obţinut în cariera sa 15 titluri la simplu şi 12 la dublu.

Ashleigh Barty se retrage din tenis

Într-un clip pe Instagram, ea a spus că pleacă „pentru îndeplinirea altor vise”.

„Mă voi retrage din tenis. E prima dată când o zic cu voce tare, e greu de spus…”, a afirmat tânăra.

Ea a mai susținut că a luat această decizie pentru că „din punct de vedere fizic nu mai am nimic de dat”.

„Sunt atât de fericită şi pregătită. Ştiu acum în inima mea, pentru mine, că asta e decizia corectă”, a continuat Barty.

View this post on Instagram

A post shared by Ash Barty (@ashbarty)

Ashleigh Barty, performanță în tenis

Barty e numărul 1 mondial în tenisul feminin de 121 de săptămâni. Anul acesta, ea a devenit devenit prima jucătoare australiancă care a câştigat titlul la Australian Open în 44 de ani.

Barty a obţinut 15 titluri la simplu şi 12 la dublu, cumulând venituri de 23,829,071 de dolari.

„Sunt atât de recunoscătoare pentru tot ce mi-a dat acest sport şi mă simt mândră şi împlinită. Mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut, vă voi fi mereu recunoscătoare pentru amintirile pe care le-am creat împreună”, a mai afirmat Ashleigh Barty.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)