Bănel Nicoliță înțelege necazul autogolului lui Găman: după meciul cu Real Madrid l-au trecut cele mai negre gânduri

Bănel Nicoliță înțelege necazul autogolului lui Găman: după meciul cu Real Madrid l-au trecut cele mai negre gânduri
Bănel Nicoliță a depășit disperarea unui autogol ca un adevprat om al sportului foto: captura YT

Bănel Nicoliță a făcut o afirmație considerată exagerată de lumea sportului: fostul mijlocaș declară că s-a simțit atât de supărat de parcă ar fi vrut să se omoare după autogolul de la meciul Real Madrid – Steaua (1-0) din 2006.

La acea competiție sportivă, în returul cu ”galacticii” din UEFA Champions League, apreciatul fotbalist a lovit balonul spre propria poartă din neatenție.

În urma autogolului a avut loc meciul de pe Santiago Bernabeu

”Am văzut acum, când și-a dat Găman autogol, săracu’… Am fost cu el la națională, e un băiat super, de nota o mie, îl pui la suflet. Mi s-a rupt sufletul când și-a dat autogol. M-am văzut parcă pe mine, dar eu am dat pe Bernabeu! Așa a vrut Dumnezeu, să fiu marcator pe Bernabeu. La 1-0 au avut penalty și l-au ratat. Se făcea 2-0. Mai spunea după cineva de Bănel?

Așa a vrut Dumnezeu! Atunci voiam să mă omor! A doua zi căutam să… Aveam așa, toate nebuniile. Chiar m-am gândit. A fost o onoare să joc contra unor asemenea jucători, sunt mulți care n-ajung nici să plătească un bilet. Unul care muncește e normal să greșească. Au dat alții în finale de Champions League. Mi-a fost foarte greu atunci, dar nu mi-a reproșat nimeni nimic niciodată!”, a povestit detașat Nicoliță, citat de gsp.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe