Bătaie cruntă la meciul dintre FCU Craiova și CSU2 Craiova! Stadionul a fost incendiat (VIDEO)

Bătaie cruntă la meciul dintre FCU Craiova și CSU2 Craiova! Stadionul a fost incendiat (VIDEO)

Meciul dintre echipa a doua a Craiovei din Liga 1 și FCU Craiova a fost marcat de incidente violente între suporterii oaspeților și jandarmi.

Totul a degenerat înainte de începutul partidei când jandarmii au încercat să oprească suporterii echipei FCU Craiova care nu aveau bilet să pătrundă pe stadion. Suporterii au încercat să escaladeze gardurile și au forțat porțile de intrare. La rândul lor jandarmii au răspuns cu gaze lacrimogene.

Incidentele au continuat în timpul meciului. Suporterii echipei lui Adrian Mititelu au aruncat cu scaune și au dat foc la un moment dat în tribune, scrie digi24.ro.

Din cauza violențelor meciul a fost întrerupt în a doua repriză, pentru circa 10 minute iar jandarmii au interveni tr în forță.

Partida a fost reluată cu o lovitură de la 11 metri pentru CSU2 Craiova, care a fost ratată.

În urma intervenției, cinci jandarmi au fost răniți și transportați la spital.

Ultima oră
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)