Beckham: Dacă există o echipă care poate învinge Barcelona, atunci aceasta este Manchester United

Beckham: Dacă există o echipă care poate învinge Barcelona, atunci aceasta este Manchester United

Jucător al echipei Los Angeles Galaxy, David Beckham a spus că Manchester United va câștiga trofeul finalei Ligii Campionilor, informează Manchester Evening News.

„Barcelona este o echipă mare, una dintre cele mai bune ale lumii. Dar, dacă existo echipă și un manager care poate să o învingă, atunci aceasta este Manchester United, condusă de Sir Alex Ferguson”, a declarat Beckham, citat de sursa precizată.

„Cu toate că Sir Alex Ferguson își schimbă jucătorii, United rămâne în continuare puternică. De aceea există un respect atât de mare pentru el și de aceea este unul dintre cei mai buni antrenori ai lumii”, a adăugat britanicul.

Finala Ligii Campionilor va fi disputată de Manchester United și FC Barcelona, sâmbătă pe arena Wembley, la Londra. Meciul va începe la ora 21:45.

Ultima oră
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL