Startul finalei UEFA Champions League, amânat cu peste 30 de minute. Probleme la accesul pe Stade de France din Paris

Startul finalei UEFA Champions League, amânat cu peste 30 de minute. Probleme la accesul pe Stade de France din Paris
Liverpool a cucerit trofeul UEFA Champions League de șase ori în istorie, fiind depășită la acest capitol doar de Real Madrid (13) și de AC Milan (7). Foto: Hepta.ro / DPA Images / Mike Egerton

Organizatorii finalei UEFA Champions League, ediția 2021-2022, au decis inițial să amâne startul partidei cu cel puțin 15 minute, în condițiile în care există probleme la accesul suporterilor lui Liverpool pe Stade de France din Paris, însă amânarea s-a transformat între timp în una de peste 30 de minute.

Startul finalei UEFA Champions League, amânat pentru ora 22.30

La intrarea sectoarelor destinate fanilor englezi s-au format cozi masive, iar UEFA a invocat „motive de securitate” pentru amânarea primului fluier, potrivit El Pais.

Ultimul act al celei mai importante competiții intercluburi din lume le pune față în față pe Real Madrid, campioana Spaniei, și Liverpool, vicecampioana Angliei. „Los blancos” au cucerit trofeul de 13 ori, un număr-record, în timp ce „cormoranii” au ieșit învingători de șase ori și au ocazia să o egaleze pe AC Milan (7).

Cele două combatante s-au întâlnit și în 2018, într-o finală marcată de accidentarea prematură pe care a suferit-o Salah din cauza fostului căpitan „blanco”, Sergio Ramos, dar și de gafa pe care a făcut-o fostul portar al formației engleze, Loris Karius.

Egipteanul evoluează și acum la Liverpool și este cu atât mai dornic să se impună, iar echipa sa este la o cu totul altă anvergură față de cea din anul 2018, însă Real Madrid a fost protagonista unor reveniri de excepție în actuala ediție a Ligii Campionilor și are de partea sa experiența, fiind cea mai galonată formație din competiție, așa că atitudinile observatorilor sunt rezervate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni