RĂZVAN BURLEANU, mai tare ca președintele României la încasat BANI: 40.000 de euro, doar diurna

RĂZVAN BURLEANU, mai tare ca președintele României la încasat BANI: 40.000 de euro, doar diurna

Răzvan Burleanu a încasat exclusiv din diurna deplasărilor externe, altele decât cele pentru meciurile naţionalei, un surplus de aproape 20% din salariul său, potrivit actelor contabile ale FRF.

Astfel, Burleanu ar fi încasat din ieşiri în afara țării, altele decât cele prilejuite de acţiunile echipei naţionale pentru meciuri, peste 40.000 de euro.

La aceste sume se adaugă diurnele primite pentru deplasările cu echipa naţională. Iar în aceşti 4 ani, naţionala a avut multe meciuri afară, plus cantonamente, plus stagiul de dinainte de Euro și apoi turneul final al CE, unde Burleanu şi ceilalţi şefi au bifat, la rând, mai bine de 4 săptămâni de şedere externă, potrivit unei investigații realizată de gsp.ro.

Potrivit jurnaliștilor, recordul de diurnă a fost bifat în toamna anului trecut. În noiembrie 2017, a fost timp de 8 zile în SUA, la Sesiunea Mesgo, desfăşurată la New York, „sejur” pentru care a încasat 2.000 de euro. Adică 250 de euro pe zi pentru participarea la un curs pentru management sportiv.