Scandal la FRF: Burleanu a dat banii pentru fotbal pe maşini luxoase pentru şefii din federaţie (VIDEO)

Scandal la FRF: Burleanu a dat banii pentru fotbal pe maşini luxoase pentru şefii din federaţie (VIDEO)

Un nou scandal zguduie din temelii FRF. Prima grijă a administrației Burleanu a fost să asigure condiții de lux pentru greii FRF. Aşa că a lăsat naţionala şi rezultatele sportive pe planul secund şi le-a cumpărat şefilor din Federaţie limuzine luxoase. Iar şefii din FRF s-au ataşat atât de tare de cadourile primite, că au folosit limuzinele chiar şi în vacanţe. Când a văzut că totul a fost dat în vileag, Burleanu a întrat în panică. La sediul federației, la birourile financiare, s-au schimbat yalele și s-a declanșat o anchetă internă pentru a descoperi „cârtiţele”.

După ce în presă au apărut informaţii despre contractul semnat de federaţie cu „Țiriac Auto”, parteneriat prin care șefii de la Casa Fotbalului și-au asigurat mașini de lux pentru trei ani și jumătate, la Federaţia Română de Fotbal s-a instaurat panica.

„Au schimbat încuietorile la birourile financiare, au început să-i oblige pe oameni să dea declarații pe proprie răspundere că actele nu au ieșit din calculatoarele federației. Și se suspectează unii pe alții vizavi de scurgerea de documente”, a povestit o sursă a jurnaliştilor GSP.

Aşadar, în urma contractului semnat, 500.000 de euro au ajuns la „trupa Burleanu”, în timp ce 225.000 de euro vor intra în fotbal! Iar faptul că acest contract dubios a ajuns public l-a necăjit teribil pe şeful FRF.

De altfel, detaliile despre autoturismele federale continuă însă să iasă la iveală. Unul dintre oficialii care beneficiază de confortul unei limuzine de lux e directorul de marketing Bogdan Popescu, unul dintre oamenii-cheie ai administrației federale.

„Sunt multe ocazii în care Popescu lasă mașina familiei și merge pe unde are nevoie cu un alt autovehicul din flota FRF, cel condus de unul dintre subordonații săi. Folosește Mercedesul inclusiv pentru a merge în vacanțe”, povestește o sursă.

Supărat că totul a fost făcut public, Răzvan Burleanu a încercat să se apere pe blogului personal.

„Nu sunt surprins că un contract comercial între două entități private a ajuns în presă. Contractul e unul legal și absolut decent, nu avem de ce să ne ascundem. Sunt supărat însă că astfel de divulgări îi pot afecta pe partenerii noștri, care au alte exigențe de confidențialitate în zona de business. Sper să fi fost afectați cât mai puțin de pe urma acestui articol”, a scris Răzvan Burleanu, președinte FRF, pe blogul personal.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.