Răzvan Burleanu se răzbună pe angajaţii FRF care au fost de partea lui Lupescu: Anchetă internă după apariţia publică a unor stenograme (VIDEO)

Răzvan Burleanu se răzbună pe angajaţii FRF care au fost de partea lui Lupescu: Anchetă internă după apariţia publică a unor stenograme (VIDEO)

Răzvan Burleanu nu uită şi nu iartă! Preşedintele FRF vrea o anchetă internă după apariţia interceptărilor de la şedinta secreta ţinută înaintea alegerilor. Burleanu îi suspecteaza pe cei din tabară lui Ionuţ Lupescu că l-au înregistrat în timp ce făcea calculele pentru voturi.

Victoria categorică a lui Răzvan Burleanu nu a fost întâmplătoare. Jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor au arătat că şeful FRF s-a pregătit minuţios înaintea scrutinului şi a asigurat că nimeni nu îl va trăda.

Fiecare detaliu al alegerilor a fost recapitulat, revăzut și aranjat din nou, „la limita legalității” cum spune, la un moment dat, în înregistrare, Răzvan Burleanu. Liderul de la Casa Fotbalului a vrut să fie sigur că adversarii săi nu vor avea nicio şansă.

„Iarăşi, un alt lucru pe care aș vrea să-l aveți în vedere, fiecare dintre voi, e să identificați în fiecare eșalon niște oameni care, atunci când vor vorbi contracandidații, să nu fie atenți. Adică pur și simplu, oamenii să transmită, așa, un mesaj de bâz-bâz când vorbește Pușcaș, când vorbește Lupescu. Drăgan e nesemnificativ. Oamenii să nu fie atenţi, să faceți gălăgie, să se uite pe telefoane. Deci faceți-vă o listă cu oameni de tipul ăsta, care să poată să dea semnalul în felul ăsta”, spunea Burleanu, conform stenogramelor.

Acum, după apariţia înregistrărilor, Burleanu vrea să se răzbune. Potrivit jurnalistilor de la Libertatea, acesta nu a sesizat organele abilitate dar a declanşat o anchetă internă în acest caz. Burleanu dă vina pe cei din tabara lui Ionuţ Lupescu pentru apariţia înregistrărilor şi susţine că nu a făcut nimic ilegal.

Răzvan Burleanu a câştigat un nou mandat la conducerea FRF, încă din primul tur de scrutin, el fiind votat de 168 dintre cei 254 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe