Care au fost primele cuvinte ale Simonei Halep după ce s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc, anul trecut

Care au fost primele cuvinte ale Simonei Halep după ce s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc, anul trecut
Foto: Instagram / Simona Halep

Șocul momentului în sportul din România este reprezentat de faptul că la mai puțin de un an de când și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă, Simona Halep și Toni Iuruc au decis să pună punct relației lor, chiar dacă aveau programată cununia religioasă și nunta în toamna acestui an.

Conform informațiilor ProSport, cei doi vor rupe jurământul chiar mâine la notar, în momentul de față nemaifiind cale de întors în ceea ce privește relația lor.

Ce a declarat Halep după ce s-a căsătorit cu Toni Iuruc, anul trecut

Nimic nu prevestea ruptura dintre cei doi, cu atât mai mult cu cât anul trecut, după cununia civilă, Halep părea în al nouălea cer în brațele alesului ei.

Mai multe fotografii de la fericitul eveniment au adunat mii de reacții pe rețelele de socializare, iar primul mesaj al tenismenei, în postura de femeie căsătoria, a fost „Sunt oficial o doamnă”.

Ce motiv au invocat cei doi în fața cunoscuților

Motivul pe care Halep și Iuruc l-ar fi invocat în fața apropiaților este distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera sportivei.

Părinții lui Halep ar fi insistat ca cei doi să mai creadă în dragostea lor și să-și mai dea o șansă, motiv pentru care au și plecat vara aceasta în vacanța în Grecia.

Se pare însă că totul a fost în zadar și că nimic nu mai poate modifica decizia, chiar dacă în două luni ar fi urmat să jure credință și în fața lui Dumnezeu.

Nunta ar fi trebuit să aibă loc la Cazinoul din Sinaia și ar fi fost trimise deja invitații pentru cele 300 de persoane, scrie ProSport.

Urmăriți B1TV.ro și pe