Câți bani a făcut din Instagram Serena Williams, în timpul pandemiei. Este lider în topul sportivelor

Câți bani a făcut din Instagram Serena Williams, în timpul pandemiei. Este lider în topul sportivelor

Contractele de publicitate aduc bani frumoși în conturile marilor sportivi. Printre ei, Serena Williams, lider în topul sportivelor din acest punct de vedere.

În perioada 12 martie – 14 mai, Serena Williams a încasat 29.500 de euro doar din conținut publicitar postat pe Instagram. Din punct de vedere al câștigurilor încasate prin intermediul rețelelor sociale, americanca se poziționează pe locul 13 în lume. Lider autoritar este Cristiano Ronaldo, cu 2,1 milioane de euro încasate în ultimele două luni.

Cine este Serena Williams

În vârstă de 38 de ani, Serena Williams este considerată cea mai mare jucătoare de tenis din istorie. Are 23 de titluri Grand Slam, cu unul mai puțin decât Margaret Court.

Serena Williams a încheiat sezonul competițional de 8 ori în fruntea clasamentului WTA, în perioada 2002-2017. În total, a fost 319 săptămâni pe locul 1 mondial, pe locul 3 în istorie din acest punct de vedere, după Steffi Grauff și Martina Navratilova.

De asemenea, Serena Williams deține cele mai multe titluri Grand Slam din istorie, dacă luăm în calcul turneele la simplu, dublu și dublu mixt. În total, 39.

O româncă, șocată de Serena Williams

Jucătoarea de tenis Alexandra Cadanțu a fost marcată după ce a văzut-o pe Serena Williams în vestiar.

„Prima dată când am fost la un turneu de Grand Slam și prima amintire pe care o am de când am intrat în vestiar a fost când am văzut-o pe Serena Williams pentru prima dată în viața mea.

Am văzut-o dezbrăcată și am rămas șocată timp de o săptămână, fiindcă e foarte mare. E incredibil cum poate să arate, cum poate să joace și cum poate să se miște”, a dezvăluit jucătoarea de tenis pentru GSP.

Soțul Serenei Williams, decizie radicală

Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian se află în atenția presei internaționale în urma scandalului iscat după moartea lui George Floyd.

Proteste pașnice, dar și violente au avut loc până acum, respectiv schimbări majore de management în cadrul unor companii importante.

Co-fondatorul Reddit și soțul Serenei Williams, Alexis Ohanian, și-a anunțat vineri demisia din consiliul de administrație al companiei, afirmând că a renunțat la el și a cerut companiei să-l înlocuiască cu un candidat negru.

„Scriu asta ca un tată care trebuie să poată răspunde fiicei sale negre atunci când întreabă:„Ce ai făcut?””, a scris Ohanian, într-o postare pe blog .