Câți suporteri așteaptă Real Madrid la prezentarea lui Eden Hazard: Va fi depășit recordul stabilit la venirea lui Cristiano Ronaldo? (VIDEO)

Câți suporteri așteaptă Real Madrid la prezentarea lui Eden Hazard: Va fi depășit recordul stabilit la venirea lui Cristiano Ronaldo? (VIDEO)
foto: Hepta.ro / DPA Images / Yorick Jansens

Peste 70.000 de suporteri ai lui Real Madrid sunt așteptați, joi seara, în tribunele stadionului Santiago Bernabeu, acolo unde va fi prezentat oficial Eden Hazard, belgianul cumpărat de „los blancos” de la Chelsea Londra, potrivit Agerpres.

MOTIV DE DIVORȚ! ANTONIA A FOST PRINSĂ DEZBRĂCATĂ! E LOVITURA MOMENTULUI PENTRU ALEX VELEA! IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE (FOTO)

Astfel, Hazard va fi prezentat precum marele Cristiano Ronaldo, a cărui prezentare de acum un deceniu umplea până la refuz tribunele bătrânului Bernabeu.

SCANDAL LA MORMÂNTUL LUI RĂZVAN CIOBANU! IULIA ALBU S-A PĂRUIT CU CĂTĂLIN BOTEZATU! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE (GALERIE FOTO)

Starul portughez venea, în 2009, de la Manchester United, în schimbul sumei de 94 de milioane de euro. Cu această ocazie, aproape 80.000 de fani au venit pe stadion – record pentru clubul din capitala Spaniei.

BOMBĂ MONDENĂ! ‘CARMEN ȘERBAN A MURIT’! TOATĂ ROMÂNIA E ÎN STARE DE ȘOC

Cristiano Ronaldo l-a depăşit atunci pe argentinianul Diego Maradona, întâmpinat de 75.000 de „tifosi” în momentul prezentării sale la echipa italiană SSC Napoli, în 1984.

Ultima oră
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome
21:14 - Sorin Cîmpeanu: „Sunt convins că școala va începe pe 13 septembrie, cu prezență fizică. Am dreptul să-mi manifest acest optimism”. Pe ce se bazează ministrul Educației
21:03 - Emilian Imbri, despre medicii care nu se vaccinează anti-COVID: Nu înțeleg ce caută în meseria asta. Îi rog să se vaccineze pentru a demonstra că au ajuns la un nivel intelectual! (VIDEO)
20:51 - Controalele pe litoral se intensifică, după creșterea incidenței cazurilor de COVID-19 în județul Constanța
20:29 - Cătălin Drulă: Centura orașului Bacău, deschisă integral traficului. Proiectul, finalizat în avans față de termenul contractual
20:15 - OMS solicită amânarea vaccinării cu cea de-a treia doză anti-COVID. Motivul invocat pentru întârzierea administrării serului până în octombrie