Ce legendă a tenisului a felicitat-o pe Simona Halep în ziua în care a împlinit 31 de ani: „Aștept cu nerăbdare să te revăd” (FOTO)

Ce legendă a tenisului a felicitat-o pe Simona Halep în ziua în care a împlinit 31 de ani: „Aștept cu nerăbdare să te revăd” (FOTO)
Sursa Foto: Twitter/ WTA Linz

Simona Halep a împlinit azi, 27 septembrie, 31 de ani, iar tenismena originară din Constanța a primit zeci de mesaje de la cunoscuți și fani la ceas aniversar.

Cea mai titrată tenismenă a României a avut un an „plin cu de toate”, după cum spunea chiar ea recent, și nu va mai evolua în circuit în 2022, însă promite să revină pe teren în 2023.

Ce legendă a tenisului a felicitat-o pe Simona Halep

Cu ocazia zilei de naștere, Billie Jean King (de 12 ori campioană de Grand Slam) i-a transmis că abia așteaptă să o revadă pe teren.

„La mulți ani pentru dubla campioană de Grand Slam, Simona_Halep! Aștept cu nerăbdare sa te revăd pe teren in 2023”, a scris Billie Jean King pe Twitter.

De asemenea, și organizatorii unor turnee precum Australian Open, Linz sau Bad Homburg au felicitat-o.

Ce cadou a primit Simona Halep în ziua în care a împlinit 31 de ani

Tenismena a anunțat pe rețelele de socializare că a primit un cadou fabulos de la unul dintre sponsorii săi.

Simona s-a pozat la volanul noii ei mașini, decapotabilă și de culoare roșie, cadou din partea celor de la BMW la împlinirea vârstei de 31 de ani.

Simona Halep, out anul acesta

După eliminare prematură de la US Open, încă din primul tur, fostul lider mondial a suferit o intervenție chirurgicală la nas și a anunțat că nu va mai juca în 2022.

„Nu știu cât de mult va dura recuperarea, pentru moment nu mă gândesc la nimic altceva decât la recuperare. Ceea ce este sigur e că acest an nu voi mai putea să joc la niciun turneu oficial. Sezonul 2022 s-a încheiat pentru mine. 2022, ai fost un an interesant, plin cu de toate! Ne vedem pe teren, 2023. Simt că încă am multe de făcut pe un teren de tenis și încă am câteva obiective”, a declarat Simona Halep.

Urmăriți B1TV.ro și pe