Ce mănâncă Simona Halep pentru a se menține în formă / Care este meniul tenismenei și care sunt felurile sale preferate

Ce mănâncă Simona Halep pentru a se menține în formă / Care este meniul tenismenei și care sunt felurile sale preferate
Sursa Foto: Instagram/@simonahalep

Simona Halep are un corp de invidiat și, ca orice sportiv de performanță, în spatele aspectului exterior nu stă doar o bună pregătire fizică, ci și un regim alimentar ținut ca la carte.

Simona Halep respectă toate detaliile pentru a se menține într-o formă cât mai bună și, dincolo de antrenamentele zilnice, are un program de masă foarte ordonat, de la care recunoaște că, din când în când, se mai abate, tentată fiind de mâncărurile favorite, notează cancan.ro.

Ce mănâncă Simona Halep pentru a se menține în formă

Simona Halep are un meniu care să o ajute să aibă performanțe cât mai bune în teren, bogat în proteine și carbohidrați. Micul dejun este de departe cea mai importantă masă a tenismenei, iar ouăle și legumele sunt combinația ideală pentru prima masă a zilei, mai scrie sursa citată.

La prânz, Halep optează de obicei pentru paste, carne sau pește, însă recunoaște că la finalul fiecărui turneu se recompensează cu o mult-așteptată pizza.

Halep a mai mărturisit că în perioadele de pauză, atunci când nu este angrenată în competiții, se mai abate de la reguli și introduce în meniul său fructe de mare, sushi sau dulciuri.

În plus, Halep a povestit și despre alimentele care îi fac rău și pe care nu le-ar consuma indiferent de circumstanțe. Printre acestea se numără somonul, cafeaua și sucurile acidulate.

„Nu am o dietă. Mănânc tot ce îmi place, dar lejer, de câteva ori pe zi, în funcție de ora meciului. Ador pastele, pizza, ciocolata și înghețata”, a declarat Halep atunci când a fost întrebată de dieta ei, mai scrie sursa menționată anterior.

Urmăriți B1TV.ro și pe