Cea mai scurtă conferință de presă din istoria FCSB. Ce a putut să spună antrenorul Dinu Todoran

Cea mai scurtă conferință de presă din istoria FCSB. Ce a putut să spună antrenorul Dinu Todoran
Dinu Todoran, FCSB / Foto: captură DigiSport

Dinu Todoran, cel care din punct de vedere contractual figurează drept antrenor la FCSB, a bifat deja un record la echipa lui Gigi Becali. Fostul jucător de la Unirea Urziceni a susținut cea mai scurtă conferință de presă din istoria clubului din Liga 1.

Noul antrenor al lui Becali a oferit declarațiile după remiza din prima etapă, cu FC Botoșani, 0-0. 47 de secunde a durat conferința de presă susținută de Dinu Todoran. El a tras o scurtă concluzie după ce a fost întrebat despre penalty-ul ratat de Florin Tănase.

„Am început puțin greu, dar am dominat partida. Nu am fost lucizi la finalizare. Tase este primul care bate penalty și doar el va bate penalty. Este jucător valoros, pe care ne bazăm foarte mult, e căpitanul echipei. La fotbal se întâmplă să ratezi și penalty”, a declarat Dinu Todoran.

Gigi Becali: „O să stabilim împreună, înainte de următorul meci, cu ce cuplu de fundași va juca”

După această afirmație, antrenorul de la FCSB nu a mai fost întrebat nimic de jurnaliști. Mai multe întrebări a primit după meci Gigi Becali, care a recunoscut că nu se poate abține să nu intervină la echipă.

„Am avut ocazii, bară, am ratat 11 metri, îmi pare rău că n-am câștigat, pentru că Botoșaniul nu-l mai găsești ca în seara asta niciodată. Nu am niciun interes ca să vorbesc și după meci, și la interviuri, că altcineva nu vorbește dintre patroni. Eu vorbesc, m-ați sunat, v-am răspuns. Vreți să vorbim de meci sau de antrenor și de ce a spus Todoran?

Întrebați-l pe antrenor, de ce mă întrebați pe mine asta? Ce, eu sunt antrenor? Întrebați-l pe el. Voi nu vreți să vă vorbească omul, voi vreți senzații și n-am chef. Probabil s-au schimbat fundașii centrali pentru a vedea antrenorul cu ce pereche de fundași centrali să joace.

El așa convenise de la început. Eu am vorbit cu o zi-două înainte, a zis că va începe cu o pereche de fundași și apoi va decide cu cine joacă. La antrenamente nu se vede bine. O să stabilim împreună, înainte de următorul meci, cu ce cuplu de fundași va juca omul”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.