Cea mai scurtă partidă de box: Klitschko l-a învins pe Solis în primele 3 minute!

Cea mai scurtă partidă de box: Klitschko l-a învins pe Solis în primele 3 minute!
Foto: totalsportsmadness.com

Una dintre cele mai aşteptate partide de box la categoria grea, disputată sâmbătă seară între Vitali Klitschko şi Odlanier Solis, s-a încheiat după doar câteva minute, cu un TKO (Technical Knock-Out). Imediat după ce s-a dat startul, Klitschko şi Solis au avut un schimb de lovituri care s-a încheiat însă cât se poate de subit.

Din cauza unei accidentări mai vechi la unul dintre genunchi, pugilistul cubanez Solis s-a dezechilibrat şi a căzut în ring. Arbitrul l-a numărat şi a decis imediat să încheie partida, spre dezamăgirea celor aproape 20.000 de spectatori, care au început să huiduie. Vitali Klitschko, de asemenea dezamăgit de cât de repede s-a încheiat lupta, îşi păstrează, astfel, în continuare centura.

Urmăreşte meciul dintre Lucian Bute şi Brian Magee!

Partida s-a disputat în Arena „Lanxess” din Köln, Germania şi a fost transmisă în direct de Pro TV.

Dintr-un total de 43 de meciuri disputate, pugilistul ucrainean Vitali Klitschko a reuşit până acum să câştige 41, dintre care 38 prin Knock-Out.

La rândul său, Odlanier Solis are în palmares 17 victorii, din 18 meciuri disputate, dintre care 12 obţinute prin KO.

Klitschko îl învinge pe Solis în prima rundă

www.Sport.ro

Tags:
Ultima oră
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”
21:51 - Florin Cîțu: Ministerele la care avem probleme serioase cu risipa banului public nici n-au făcut reorganizarea. Nici la Transporturi și nici la Economie nu au fost programe de reformă serioase (VIDEO)
21:44 - Premierul Florin Cîțu: „Congresul PNL se va desfășura în condiții de legalitate” / „Nu ar trebui să existe niciun fel de restricții pentru persoanele vaccinate”