Cel mai nou transfer din Liga 1. Adrian Mutu a semnat cu ASA Târgu Mureș până la vară

Cel mai nou transfer din Liga 1. Adrian Mutu a semnat cu ASA Târgu Mureș până la vară
Foto: click.ro

La două săptămâni după ce s-a căsătorit pentru a treia oară, Adrian Mutu a revenit în Liga 1. Fotbalistul a semnat cu ASA Târgu Mureș, după ce apăruseră zvonuri potrivit cărora ar fi fost în tratative și cu gruparea giuleșteană, dar și cu Pandurii.

Înțelegerea dintre vicecampioana României și internaționalul român este până la vară, ulterior urmând să se decidă dacă va rămâne sau va pleca.

Luni, proaspăta achiziție a celor de la ASA se va alătura echipei pentru deplasarea în cantonamentul din Antalya.

Bogdan Mara a confirmat pentru DigiSport transferul lui Mutu la Târgu Mureș, unde a specificat că negocierea contractului a fost relativ simplă, deși Mutu a avut și alte oferte din Liga 1.

”Am semnat cu Adi Mutu un contract până în vară, însă, dacă totul va decurge bine atât pentru noi, cât și pentru el, și ne vom îndeplini obiectivele, putem discuta prelungirea contractului.

A fost o rundă de negocieri destul de ușoară, am dovedit că suntem o echipă care îl dorește cu adevărat, deși a avut și alte oferte din România.

Principalul criteriu nu a fost cel financiar, pentru că Adi avea nevoie de o echipă puternică, la care să joace și la care să revină în formă maximă”, a spus Bogdan Mara.

 

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:08 - Studiile în România au devenit un lux: tinerii ajung să plătească un salariu doar pentru chirie și hrană
18:56 - Localitatea din România în care poți cumpăra un apartament cu două camere cu doar 6.000 de euro (FOTO)
18:37 - În loc să primească 100 de dolari, a primit 10,4 milioane și i-a cheltuit după bunul plac. Femeia riscă acum zeci de ani de închisoare
18:32 - Poliţiştii ieşeni caută patru tineri care au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit. Dacă i-ați văzut, sunați la 112! (FOTO)
18:28 - Localitate din România unde un apartament cu două camere poate fi cumpărat cu 6000 euro. Te-ai muta acolo?
18:13 - DIICOT renunță la urmărirea penală față de o redacție căreia îi blocase activitatea și recunoaște că publicarea unui articol a dus la arestarea unui agresor
18:11 - Dana Dărăban, ACUE: Românii riscă să primească facturile la gaze și curent cu întârziere
18:01 - UE va legifera centralizarea informațiilor referitoare la sănătatea cetățenilor, politici de gestionarea a epidemiilor dar și procedurile de achiziție a medicamentelor în statele membre
17:50 - Marius Pașcan îi critică dur pe liberalii Virgil Popescu și Nicolae Ciucă: A ajuns un măscărici acest ministru. E un demagog sadea / Prăbușirea Armatei în sondaje are legătură și cu generalul din fruntea Guvernului (VIDEO)
17:48 - Directorul CIA susține că Putin nu va ezita să apeleze la arsenalul militar nuclear: „Poate fi destul de periculos și nesăbuit”