Chelsea Londra are un nou antrenor: Este vorba despre unul dintre jucătorii care au scris istorie pe Stamford Bridge (VIDEO)

Chelsea Londra are un nou antrenor: Este vorba despre unul dintre jucătorii care au scris istorie pe Stamford Bridge (VIDEO)
foto: Pixabay

Frank Lampard a semnat un contract de antrenor pe trei ani cu Chelsea Londra, echipă alături de care a câștigat trei titluri de campion al Angliei și, mai mult decât atât, Liga Campionilor, potrivit Agerpres.

BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! BIETUL FUEGO! A AJUNS NUMAI PIELE SI OS! IRINA LOGHIN E ÎN STARE DE ȘOC (GALERIE FOTO)

Frank Lampard vine după un sezon destul de bun, în care a antrenat-o pe divizionara secundă Derby County, alături de care a ajuns până în barajul de promovare.

INCENDIAR! CE FAC OANA ROMAN ȘI SOȚUL EI CÂND NU-I VEDE NIMENI! IMAGINI BOMBĂ AU AJUNS PE INTERNET

„Sunt extrem de mândru că revin la Chelsea ca antrenor principal. Toată lumea ştie cât de mult iubesc acest club şi istoria pe care am împărtăşit-o. Unica mea preocupare este acum să pregătesc echipa pentru sezonul ce vine”, a spus Lampard, prin intermediul unui comunicat.

LIDIA BUBLE, GOALĂ PUȘCĂ LA DUȘ! RĂZVAN A PRINS-O ÎN FAPT! AVEM IMAGINI COMPROMIȚĂTOARE (GALERIE FOTO)

Fostul căpitan al grupării de pe Stamford Bridge vine să-l înlocuiască pe italianul Maurizio Sarri, care a câștigat Liga Europa în sezonul recent încheiat, dar care a plecat la Juventus Torino.

Ultima oră