Claudia Prisecariu, pe urmele lui David Popovici. Înotătoarea a cucerit a treia sa medalie la Festivalul Olimpic al Tineretului European

Claudia Prisecariu, pe urmele lui David Popovici. Înotătoarea a cucerit a treia sa medalie la Festivalul Olimpic al Tineretului European
Claudia Prisecariu, pe urmele lui David Popovici. Înotătoarea a cucerit a treia sa medalie la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Sursa Foto: Facebook/FRNPM

Încă o performanță fantastică pentru natația din România! Aissia Claudia Prisecariu a câştigat, vineri, a treia sa medalie la Festivalul Olimpic al Tineretului European din Slovacia.

Tânăra sportivă a câştigat medalia de argint în proba de 200 m spate la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE).

Claudia Prisecariu a câştigat a treia sa medalie la FOTE

Aissia Claudia Prisecariu a câștigat medalia de argint, prima în probele de înot și a doua pentru delegația României la FOTE (24-30 iulie). Sportiva de la Fălticeni a terminat a doua proba de 100 m spate, cu timpul de 1:02.70. Ea a fost întrecută de Nahia Garrido Malvar (Spania), care a atins plăcuţa la 1:02.27.

Cu un finish superb, Aissia a terminat cursa cu timpul de 2:15.95 minute, fiind depășită doar de către Nahia Garrido Malvar (Spania) – 2:15.01. FELICITĂRI, AISSIA!”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanții Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Sportiva s-a făcut remarcată și la campionatele naţionale de cadeţi. Acolo, ea a obţinut o medalie de aur la 100 de metri spate, cu record şi alta de rgint la 100 de metri liber. Pe vremea aceea, Aissia avea doar 13 ani. Performanțele au fost înregistrate în iulie 2021.

Urmăriți B1TV.ro și pe