Conflicte în familia Iordănescu, după umilințele provocate de Gigi Becali. De a ajuns Edi să își amenințe sora și ce îi cere acesteia

Conflicte în familia Iordănescu, după umilințele provocate de Gigi Becali. De a ajuns Edi să își amenințe sora și ce îi cere acesteia
Edi Iordănescu

Confilictul dintre Edi Iordănescu și Gigi Becali a adus o serie de tensiuni și în familia tehnicianului de la FCSB. După umilințele lui Gigi Becali, el și-a amenințat sora și i-a transmis că îi va duce „darul” prin curier dacă nu face o serie de schimbări la nunta ei.

Potrivit ProSport, Edi Iordănescu ar fi avut o discuție cu sora lui, pe care a amenințat-o că nu vine la nuntă, atâta timp cât naș va fi Gigi Becali. Maria a făcut cununia civilă în vara acestui an, nunta urmând să aibă loc în curând. Părinții spirituali urmau să fie Gigi Becali și soția acestuia.

Familia Iordănescu, măcinată de conflicte după scandalul cu Gigi Becali

Fostul tehnician de la FCSB i-ar fi transmis surorii lui că nu vine la nuntă atâta timp cât naș rămâne Gigi Becali, iar cadul îl va trimite prin curier.

Totodată, Edi le-ar fi transmis celor din familie că pentru el Gigi Becali nu mai există.

Edi Iordănescu nu a putut ajunge la cununia civilă, unde naș a fost tot Gigi Becali, dar acum, liber de contract, el are timp să îi fie alături Mariei într-unul dintre cele mai importante momente din viața ei. Totuși, fostul antrenor de la FCSB se pare că pune o condișie extrem de importantă.

Gigi Becali, conflict cu Edi Iordănescu

Gigi Becali a oferit prima reacție, după plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB. Omul de afaceri crede că protestele suporterilor sunt nejustificate.

Nu mai este Steaua, e FCSB. Voi presă, care sunteți, trebuie să vă hotărâți. Ori este, ori nu este? Majoritatea spuneți că aia e CSA Steaua, asta e FCSB.

Eu nu i-am trimis la CSA. Le-am spus: ‘Dați-mi 10 milioane, eu iau jucătorii și voi luați societatea. Eu nu cred că fac nimic ilegal. Eu administrez o societate care plătește taxe și impozite. Eu i-am zis (n.r. – lui Gheorghe Mustață). Vezi că ai făcut 7 ani de pușcărie…, a declarat Gigi Becali.

Criticile patronului l-au determinat pe Edi să plece de la FCSB, a recunoscut Gigi Becali.

„Pe el l-a deranjat că am spus că nu joacă echipa. Nu joacă. Și nu regret că a plecat. M-am băgat 10 etape? Nu mă bag dacă echipa merge, dar banii mei trebuie să-i protejez. Aveți ceva la cap? Vreți să ajung la Dinamo, Rapid și Vaslui? Și atunci, e normal să mă bag, ca să-mi protejez banii, a mai transmis patronul de la FCSB.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană