„Gigi Satana!”. Suporterii FCSB, la capătul răbdării după plecarea lui Edi Iordănescu. Palatul lui Gigi Becali și cantonamentul echipei, vandalizate (GALERIE FOTO)

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali nu s-a lăsat până nu l-a văzut plecat pe Edi Iordănescu de la FCSB. „Pe avocaţi tot eu îi dirijez. Comand până intru în groapă!”, a spus Becali, la Telekom Sport. E acum din nou liber să ia deciziile tactice, dar se pare că are o altă problemă: furia de nestăpânit a suporterilor, ajunși la exasperare.

Imaginile din Galeria Foto pot fi văzute AICI!

Suporterii FCSB, în război cu Gigi Becali după plecarea forțată a lui Edi Iordănescu

Duminică seară, la câteva ore după ce despărțirea mai mult forțată a lui Edi Iordănescu de FCSB a devenit oficială, o parte dintre suporterii Peluzei Nord au merg la palatul lui Gigi Becali, dar și la baza de pregătire din Berceni, și au scris pe pereți tot felul de mesaje care mai de care mai insultătoare.

”Gigi Satana”, ”Satana, pleacă!” și ”Gigi Coach (antrenor)” se putea citi pe pereți. Fotografiile pot fi văzute AICI și AICI.

Liderul suporterilor FCSB, după ce Iordănescu a fost alungat: Decizia asta ne-a pus capac

De altfel, încă dinainte, Gheorghe Mustață, liderul suporterilor FCSB, a spus că fanii echipei nu mai suportă atitudinea lui Gigi Becali.

„Nu se poate așa ceva! Decizia asta ne-a pus capac la toate. Am vorbit cu Edi, iar el ne-a confirmat că a plecat. Din acest moment noi nu vom mai susține pe niciun antrenor pe care Gigi Becali îl va aduce. Gata! Ne-a ajuns.

Noi îl avem la echipă pe Gigi Becali, cel care el este totul. E patron, antrenor, doctor, maseur, cred că dacă poate se bagă și fotbalist. El face totul, el e antrenorul. Ne-a ajuns. Să îl dai afară pe omul care a făcut rezultate foarte bune până acum e prea mult”, a declarat Gheorghe Mustață, pentru Prosport.

De asemenea, ultrașii din Peluza Nord au postat pe Facebook un mesaj încărcat de ironii amare la adresa patronului:

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB. Nu înainte de a lansa acuzații dure la adresa lui Gigi Becali

Weekendul abia trecut, Edi Iordănescu a anunțat că pleacă de la FCSB, dar nu din cauza accidentărilor sau a numeroaselor cazuri de COVID, care au făcut extrem de dificile antrenamentele, ci din cauza patronului Gigi Becali.

Iordănescu a detaliat cât de greu i-a fost să obțină rezultate bune la FCSB și a deplâns faptul că tot n-a fost destul.

El s-a arătat convins că Becali l-a vrut plecat de la echipă pur și simplu pentru că vrea el să decină în tot și-n toate.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană