Scene demne de război pe străzile din Paris, înainte de PSG – Galatasaray: Ciocniri violente între ultrașii turci și forțele de ordine (VIDEO)

Scene demne de război pe străzile din Paris, înainte de PSG - Galatasaray: Ciocniri violente între ultrașii turci și forțele de ordine (VIDEO)
Foto: captură video

Au fost scene de o violență extremă pe străzile din Paris, miercuri, înainte de meciul din Liga Campionilor dintre PSG și Galatasaray. Un grup de suporteri turci, din cei 1.500 care s-au deplasat în Capitala Franței, și au provocat haos prin oraș.

Un fan al celor de la PSG a fost lăsat inconștient pe asfalt, cu un traumatism cranian, în apropiere de Place Paul-Reynaud, pe motiv că ar fi susținător al kurzilor din partidul PKK, ceea ce i-ar fi înfuriat pe turci, conform Digisport.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Confruntări violente au avut loc în special cu forțele de ordine prezente în oraș. Ultrașii au aruncat spre aceștia cu torțe, petarde, fumigene și materiale explozive.

Potrivit publicației Paris United, pe străzi s-a lăsat un miros greu de praf de pușcă, iar polițiștii, care s-au văzut depășiți, au fost nevoiți să alerge și să-și abandoneze mașinile.

Forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene, însă n-au reușit să-i disperseze pe turci, iar pe strada Rue de Versailles, ultrașii au aruncat cu tot ce le-a căzut la mână.

La scurt timp, un grup de parizieni mascați s-au luat la bătaie cu rivalii turci.

În cele din urmă, forțele de ordine au reușit să-i dirijeze pe turcii recalcitranți spre arena Parc des Princes.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.