Cornel Dinu, ATAC RASIST la adresa lui Ilie Dumitrescu: El preferă ramura de la șes, eu înălțimea stâncii!

Cornel Dinu, ATAC RASIST la adresa lui Ilie Dumitrescu: El preferă ramura de la șes, eu înălțimea stâncii!

Provocat de Ilie Dumitrescu să participe în direct cu el la o dezbatere pe teme legate de fotbal, Cornel Dinu i-a dat un răspuns extrem de dur, chiar cu tentă rasistă, fostului mare jucător din „Generaţia de Aur”.

Legenda dinamovistă l-a ironizat pe Ilie Dumitrescu, acum analist la Digi Sport, spunând că urările de bine pe care fostul jucător i le-a transmis sunt doar de suprafață.

„Nu cred că trebuie să-mi dovedesc personalitatea printr-un eventual dialog cu un fost jucător de-ai mei. Măi „Iliuță”, și aici e doar o coincidență de apelativ cu vânzătorul de semințe atât de simpatic, din tribuna de altădată, păi, ne desparte o lume. Știi foarte bine! Ca de la profesor la elev cu probleme. Și mari!”, a spus, pentru gsp.ro, Cornel Dinu.

„Procurorul” a continuat atacul, insinuând – deşi nu a folosit cuvântul – că Ilie Dumitrescu ar fi acea „pasăre” care preferă „ramura de la şes”.

„Servantul maladivului din Pipera, specialist în roți și lovituri de 7 metri, l-a provocat și, ca orice învățăcel întârziat de vorbe, s-a înfoiat la mine. Novicii atât de mulți, doar guralivi și toxici din fotbal, îi fac mult rău adresându-i-se cu „Mister”. S-a compromis și acest termen. Pentru mine nu are nici măcar „mistere”! Destul de multe devoalate din începuturile sale de nașul tău, descurcărețul Sică.(…)

Dar pentru că se zice că „Iliuță” și pictează, sper grafică cu peniță și tuș, ca să nu se dezmintă, diferența dintre noi este dată de pastel și de zbor al gândurilor. Sigur, el preferă ramura de la șes, eu înălțimea stâncii, unde poposim pentru a ne trage sufletul. Și în această privință iarăși nu se dezminte”, a mai afirmat Cornel Dinu.

Duminică, Ilie Dumitrescu i-a oferit un răspuns lui Cornel Dinu, după ce „Procurorul” îl făcuse praf pe fostul jucător al „Generației de Aur” în urmă cu câteva zile, când analistul criticase dur jocul lui Dinamo din meciul de Cupa României cu Csikszereda, pierdut de „câini” la penalty-uri, cu scorul de 3-3, 8-9.

„Îl invit să intre prin telefon cu mine să avem un ‘debate’. Să intre în direct și să vorbim pe teme profesionale. Să vorbim despre rațiuni de joc, despre tactică. Nu-mi place să jignesc, eu vorbesc profesional. Îi urez sănătate pentru că are multe probleme de sănătate. Îi urez sănătate și fericire, dar dacă va mai ieși vreodată cu vreo declarație, să o facă în direct cu mine pentru a avea un dialog.
Dacă are personalitate, să intre în direct cu mine! Eu sunt analist, trebuie să vorbesc despre jocul lui Dinamo și despre Rednic. Dacă vrea Cornel Dinu, să intre în direct și să vorbim”, a spus Ilie Dumitrescu.

Ultima oră
23:57 - PSD a inițiat un proiect pentru depolitizarea CCR. Marcel Ciolacu: Am depus tot noi reforma promisă de USR și Dan Barna
23:55 - O tânără, condamnată în Franța pentru că a falsificat 20 de certificate pentru COVID-19
23:53 - WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra intimității
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică