Cornel Dinu, despre finanţarea echipelor româneşti de Guvernul Ungariei: Eu îl apreciez pe Viktor Orban/ Mi se par mult mai de onoare şi cuvânt etnicii maghiari (VIDEO)

Cornel Dinu, despre finanţarea echipelor româneşti de Guvernul Ungariei: Eu îl apreciez pe Viktor Orban/ Mi se par mult mai de onoare şi cuvânt etnicii maghiari (VIDEO)

Cornel Dinu a lăudat acţiunile Guvernului Ungariei de a finanţa două echipe de fotbal din România, Sepsi Sfântu Gheorghe şi Csikszereda Miercurea Ciuc, arătând că este foarte bine că Viktor Orban susţine fotbalul şi îl apreciază pentru acest lucru.

De asemenea, legenda clubului Dinamo a arătat că din experienţa sa poate spune că etnicii maghiari sunt oameni ce merită apreciaţi pentru onoare şi pentru că sunt de cuvânt.

„Problema este un pic mai delicată, în sensul că are mai multe aspecte. Primul pe care vreau să îl spun este că s-ar putea să fie şi o finanţarea mascată pentru că 3 milioane şi ceva care i-au revenit lui Sepsi sunt daţi pentru academia respectivă. Când există astfel de cheltuieli există şi fişe colaterale în care nu e exclus să plătească şi contractul jucătorilor. Dar nu văd nimic rău în asta pentru că încurajează şi susţine un fenomen de care avem nevoie.

Şi eu îl apreciez pe Viktor Orban şi mai mult decât atât am o experienţă extrem de interesată. (…) Am stat un an de zile la Târgu Mureş şi nu mă feresc să afirm că mult mai de onoare şi cuvânt mi s-au părut cei de etnie maghiară cu care am avut de-a face, conducători, oameni de cuvânt, cu respect, cu apreciere a ceea ce înseamnă valoare şi competenţă”, a afirmat Cornel Dinu în emisiunea „Se întâmplă acum” de pe B1TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
18:37 - Lista statelor de risc epidemiologic ridicat, actualizată: Croația și Austria au intrat în zona roșie. România, în zona galbenă / A fost crescută limita de vârstă pentru excepțiile aferente copiilor (DOCUMENT)
18:22 - Peste 18.400 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. La aproape 15.646 a fost vorba de prima doză / Peste 10 milioane de doze administrate de la debutul campaniei
18:20 - O nouă serie de e-mailuri care pretind a fi trimise clienților de către Banca Transilvania. Avertismentul specialiștilor
18:02 - Klaus Iohannis s-a pozat alături de manelistul Sorinel Puștiu la New York. Președintele României, surprins într-o companie neașteptată (FOTO)
17:58 - Noi detalii despre ruptura dintre Simona Halep și Darren Cahill. Toni Iuruc nu l-a vrut în preajmă, iar antrenorul nu a venit la nuntă
17:51 - Varietatea, cuvantul de ordine cand achizitionezi un dulap metalic: intre 1 si 30 de usi, intre 1 si 12 polite
17:41 - Motivul emoţionant pentru care Adriana Trandafir a numit-o aşa pe Maria Speranța. Povestea tristă a celor două concurente de la „Asia Express” 2021 (Antena 1)
17:40 - Cursa pentru postul de cancelar al Germaniei, tot mai strânsă. CDU s-a apropiat de SPD, cu trei zile rămase până la alegeri
17:34 - Profesorii fără „certificat verde” din Israel nu vor mai putea intra în școli și preda începând cu 3 octombrie
17:17 - Comisia Europeană propune un încărcător comun pentru dispozitivele electronice. Încărcătorul și telefonul ar urma să fie vândute separat