CTP, după ce Ana Maria Popescu a refuzat să dea mâna cu Eduard Novak: „Tupeu de mahala” (VIDEO)

CTP, după ce Ana Maria Popescu a refuzat să dea mâna cu Eduard Novak: „Tupeu de mahala” (VIDEO)
Foto: Cristian Tudor Popescu / Facebook

Cristian Tudor Popescu nu s-a arătat deloc încântat de atitudinea spadasinei Ana Maria Popescu la revenirea în țară de la Jocurile Olimpice. Gazetarul a catalogat una dintre afirmațiile acesteia la adresa ministrul Sportului ca fiind „o zicere pe cât de agresivă, pe atât de ieftină, ca să nu zic prostească”. Iar despre faptul că Ana Maria Popescu nu a vrut să dea mâna cu ministrul Eduard Novak, CTP a susținut că „mi se pare deja tupeu de mahala”.

După ce Ana Maria Popescu a câștigat medalia de argint la proba individuală feminină de spadă, ministrul Sportului, Eduard Novak, a susținut că „şi dacă bugetul federaţiei de scrimă era cu 5 milioane de lei mai mare, Ana-Maria nu putea să câştige ieri, sau nu câştiga medalia de aur. Problema este că din spate nu vin încă tineri”.

Afirmația a deranjat-o pe sportivă, care i-a transmis ministrului: „Indiferent dacă ne întoarcem de acolo cu sau fără medalii, noi muncim la fel. (…) Îmi doresc tare mult să ajungeți dvs la Tokyo și să luați aurul pe care eu nu am fost în stare să-l iau”.

La revenirea în România, Ana Maria Popescu a refuzat să dea mâna cu Eduard Novak.

CTP, critic la adresa Anei Maria Popescu

Gazetarul Cristian Tudor Popescu, într-un articol pentru Republica, a susținut că performanțele Anei Maria Popescu sunt „mari și incontestabile”. Altă poveste e, însă, atitudinea ei.

„Să-i spui ministrului Sportului să se ducă să ia el medalie de aur în locul tău e o zicere pe cât de agresivă, pe atât de ieftină, ca să nu zic prostească”, a scris CTP.

Acesta a punctat că, e adevărat, bugetul sportului în general este unul insuficient. Pe de altă parte „să refuzi să dai mâna cu același ministru, venit să-i întâmpine la aeroport pe sportivii întorși de la Tokyo, mi se pare deja tupeu de mahala, pe care nu cred că dna Popescu l-a învățat din nobila artă a mușchetarilor”.

„Nu știu care va fi viitorul în scrimă al dnei Popescu, însă, cu astfel de talente, cred că ar putea face o carieră remarcabilă și în încăierarea politică dâmbovițeană”, a mai scris Cristian Tudor Popescu, pentru Republica.

Ultima oră
21:16 - Un bărbat de 45 de ani a fost rănit grav de un urs la Comarnic
20:55 - Poliţia Română anunță că are circa 3.000 de dispozitive cu care poate verifica certificatele verzi
20:31 - Înregistrări din ședința în care echipa lui Dan Barna pregătește strategia pentru turul 2 cu Dacian Cioloș: „E caft pe bune” / „O să facem un call center cu vedete”
20:16 - Administrația Prezidențială a anunțat oficial faptul că Klaus Iohannis va participa, sâmbătă, la Congresul PNL
20:10 - Dan Motreanu: Nu candidez pentru nicio funcție la Congresul PNL / Ce înseamnă „echipa câștigătoare”? Pe cine au învins? / Ar fi o pată mare pe obrazul PNL și al președintelui Iohannis să fie aleși oameni controversați
19:44 - China anunță noi măsuri împotriva criptomonedelor: Au fost blocate toate tranzacțiile
19:42 - Certificatul verde, un adevărat imbold pentru vaccinare. Măsura a fost adoptată cu întârziere de Guvernul Cîțu, într-un moment în care campania aproape înțepenise
19:10 - Raed Arafat confirmă: Intrarea la restaurantele din interiorul mall-urilor se va face tot cu certificatul verde
19:05 - Aproape 20.000 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 17.000 cu prima doză. Mai bine de 5,3 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)